Sisley
Sisley on ranskalainen kosmetiikkamerkki, jonka laaja valikoima kattaa ihonhoitotuotteet, meikit, hiustuotteet ja tuoksut. Sisleyn korkealaatuisten kosmetiikkatuotteiden teho perustuu sekä uusimpaan teknologiaan että kasvipohjaisiin ja aromaterapeuttisiin ainesosiin, jotka vaikuttavat välittömästi ja pitkäkestoisesti.
Lue lisää

Sisley

Sisley-brändi on vuosikymmenten ajan tuottanut tuloshakuista kosmetiikkaa, joka perustuu uusimpaan teknologiaan ja tehokkaimpiin kasviuutteisiin ja eteerisiin öljyihin. Sisleyn laboratoriot työskentelevät jatkuvasti parhaiden kaavojen ja koostumusten parissa tarjotakseen optimaaliset olosuhteet ja vaikutukset iholle. Sisleyn vahvuus piilee fytokosmetologiassa ja aromaterapiassa, mikä tarkoittaa luonnollisten kasviuutteiden ja eteeristen öljyjen käyttöä. Tämä takaa sekä välittömät että pitkäkestoiset tulokset iholle.

Kun ostat Sisley-tuotteen, ostat osan vuosien tutkimuksesta, jonka myötä kaikki ainesosat valitaan huolellisesti ihon yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kun Sisley-tuotetta kehitetään, ensimmäinen askel on löytää tehokkaimmat kasvit, jotka myös kasvavat puhtaimmilla paikoilla. Seuraavaksi vain kasvin aktiivinen osa uutetaan ja kapseloidaan niin, että vain puhtain ja tehokkain tiiviste kasvista käytetään tuotteessa. Kaikki Sisley-tuotteet, esimerkiksi Sisley meikkivoide, käyvät läpi jatkuvasti useita kliinisiä testejä, jotta voidaan varmistaa, että tuotteet täyttävät kaikki odotukset ilman negatiivisia sivuvaikutuksia iholle.

Sisley-tuote voi helposti koostua jopa 50 erilaisesta vaikuttavasta ainesosasta, joista jokainen on valittu ja kehitetty toimimaan synergiassa keskenään toistensa tehokkuuden lisäämiseksi.

Ranskalainen perheyritys

Sisley on ranskalainen perheomisteinen ja innovatiivinen yritys. Sisleyn tarina perustuu perheen seikkailuun ja yli kahdeksankymmenen vuoden kokemukseen ja tutkimukseen. Vuonna 1976 Hubert d'Ornano ja hänen vaimonsa Isabelle d'Ornano lanseerasivat Sisleyn. Nykyään heidän poikansa Philippe d'Ornano on yrityksen toimitusjohtaja ja heidän tyttärensä Christine d'Ornano on Sisleyn imagon kehittämisestä vastaava varatoimitusjohtaja. Daria Botin, Isabelle ja Hubert d'Ornanon tyttärentytär, on Sisleyn In-house Creative Studion johtaja. 

Suurin osa Sisleyn tuotteista on suunniteltu, kehitetty ja valmistettu Ranskassa.

Sisley & kestävä kehitys

Sisley keskittyy luomaan korkealaatuisia tuotteita yhdistäen pitkän aikavälin kehityssuunnittelun ja ympäristöystävälliset käytännöt. Sisley pyrkii vähentämään ekologista jalanjälkeä ja kehittämään poikkeuksellisia ja korkealaatuisia tuotteita uskoen, että nämä kaksi periaatetta eivät saa poissulkea toisiaan. 

Sisley pyrkii olemaan vähähiilinen yritys, joka taistelee ilmaston lämpenemistä vastaan varmistamalla sen kehitystoiminnan myötävaikuttavan ympäristövaikutustensa vähenemiseen. Vuodesta 2011 lähtien Sisley on investointien ja prosessiparannusten ansiosta vähentänyt kunkin tuotteen valmistukseen tarvittavaa energiaa sekä vähentänyt kasvihuonekaasujen kulutustaan. Sisley pyrkii saavuttamaan tuotannon, joka toimii täysin ilman resurssien tuhlaamista. Sisleyn tuotantolaitoksilla aurinkosähkön käyttö tuo suuria CO2-säästöjä sekä säästöjä veden ja energian kulutuksessa.


Sisley Bestsellerit

Sisley tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja valikoimasta löytyy myös useita ihonhoidon, meikkituotteiden, tuoksujen ja hiustenhoidon bestsellereitä. Sisleyn bestsellereihin lukeutuvat: 

Sisleÿa l’Integral Anti Age Eye & Lip Contour Cream auttaa energisoimaan silmänympärysihoa ja vähentämään ryppyjä ja juonteita raikkaamman ja nuorekkaamman ilmeen saamiseksi.
Sisleÿa l'Integral Anti-Age Cream vähentää ryppyjä ja juonteita sekä lisää kiinteyttä, hehkua ja tiheyttä ihon kauneuden säilyttämiseksi. Katso kaikki Sisley päivävoiteet.
Velvet Sleeping Mask on rauhoittava ja korjaava yönaamio, joka auttaa kuivaa ihoa palauttamaan voimansa. Herätessä iho on palautunut, vahvempi ja vastustuskykyisempi. Naamiota voidaan käyttää myös SOS-naamiona tuomaan helpotusta ja mukavuutta vain 10 minuutissa. 
Black Rose Cream Mask saa ihon näyttämään nuorekkaalta ja raikkaalta. Sillä on tasoittava ja täyteläistävä vaikutus, elvyttävä vaikutus sekä pehmentävä ja kosteuttava vaikutus. Tämä ruusulta tuoksuva pehmeä ja täyteläinen naamio luo hetken rentoutumiselle ja nautinnolle. Katso kaikki Sisley kasvonaamiot.
Black Rose Skin Infusion Cream on täydellinen päivittäinen ihonhoitotuote edistämään ihon täyteläisyyttä ja hehkua. Tuotteen käytön myötä iho on täynnä kosteutta, aivan kuin se olisi nuorentunut. Öljyisen Black Rose -uutteen, May Rose -veden sekä shea- ja camelina-öljyjen yhdistelmä jättää ihon pehmeäksi, tuo välittömän raikkauden tunteen ja pitkäkestoista mukavuutta.
So Intense Mascara on volyymia lisäävä ja vahvistava ripsiväri. Sen ainutlaatuinen koostumus pidentää ja paksuntaa luonnollisia ripsiäsi jo kahdessa viikossa. Se peittää ja erottelee ripset ja luo ripsiin erittäin tuuhean efektin. Ripset ovat päivä päivältä pidemmät, tiheämmät, kauniimmat ja vahvemmat. Katso kaikki Sisley ripsivärit.
Eau du Soir on hienostunut parfyymi naisille, jossa sitrushedelmien raikkaus yhdistyy kukkien aistillisuuteen. Tuoksua korostaa elegantti chypre nuotti. Katso kaikki Sisley hajuvedet.