TOM FORD
Maailmankuulu muotisuunnittelija TOM FORD on ammentanut inspiraatiota vanhanajan hohdokkailta tuoksutaloilta. TOM FORDin ainutlaatuiset nimikkotuoksunsa henkivät naisellista glamouria sekä yksilöllistä maskuliinista tyyliä.
Lue lisää

Tom Ford

Maailmankuulu muotisuunnittelija Tom Ford on tuonut inspiraatiota vanhanajan hohdokkailta tuoksutaloilta ja hänen ainutlaatuiset nimikkotuoksunsa luovat naisellista glamouria sekä yksilöllistä maskuliinista tyyliä. Tom Fordilla on vahva visio luoda 2000-luvun ensimmäinen todellinen luksusbrändi. Tuoksu on hänelle ensimmäinen asuste, joka määrittelee mitä puet päällesi ja minkälaiseen meikkiin sonnustaudut.

Upeat Tom Ford tuoksut ja kosmetiikkaa miehille sekä naisille saat myös Stockmannin valikoimasta. Tutustu tämän maailmankuulun muotisuunnittelijan vaikuttavaan valikoimaan hajuvesiä sekä meikkejä, ihonhoitotuotteita ja meikkaustarvikkeita Stockmannin verkkokaupassa ja tavarataloissa.

Maailmankuulu Tom Ford

Monilahjakas Tom Ford on syntynyt Texasin Austinissa ja hänet tunnetaan muustakin kuin vain ylellisistä hajuvesistä ja kosmetiikasta. Sen lisäksi, että Tom Fordin nimellä myydään maailmankuuluja hajuvesiä, tunnetaan hänet myös taitavana muotisuunnittelijana sekä menestyneenä elokuvaohjaajana. 

Vuonna 1990 Tom Ford muutti Milanoon, missä hän työskenteli Guccilla ja eteni aina johtamaan Guccin luovaa suunnittelua. Lopulta Ford nousi Guccin johtavaksi suunnittelijaksi. Elokuvaohjaajana Tom Ford tunnetaan esimerkiksi elokuvista A Single Man ja Nocturnal Animals, jotka ovat päässeet useiden arvostettujen elokuvafestivaalien ohjelmistoon. Tom Ford toimi ohjaajan lisäksi tuottajan ja käsikirjoittajan roolissa.

Tom Ford -kosmetiikka ja hajuvedet

Tom Ford -merkin hajuvesien joukossa on lukuisia ylellisiä tuoksuja naisille sekä maskuliinisia tuoksuja miehille. Esimerkiksi naisten Tubèreuse Nue Edp -tuoksussa korostuvat tuberosan ja jasmiinin terälehtien hennot tuoksut, jotka yhdistyvät myskiin ja nepalilaiseen Timut-pippuriin. Tom Fordin Private Blend Soleil Blanc Edp -tuoksussa puolestaan korostuu virkistävä meripihka.

Tom Ford -hajuvesien miehille suunnitelluista tuotteista esimerkiksi Ombré Leather Edp -hajuvedessä tuoksuu nahka, kun taas Tom Ford For Men Edt -tuoksun vivahteet mausteita ja puuta tekevät siitä samaan aikaan sekä elegantin että modernin. Hajuvesien ja tuoksujen lisäksi Tom Ford valmistaa laadukkaita tuotteita kasvojenhoitoon sekä hiuksille. Myös parrakkaat miehet on otettu huomioon Tom Fordin valikoimassa kosmetiikkaa, sillä merkin partaöljy on erinomainen lisä miehen ihonhoitorutiiniin. Levitä partaöljyä kasvoille pitääksesi kasvojen iho pehmeänä ja parta hyvinvoivana. Partaöljyn pehmentävän vaikutuksen kruunaavat sen houkutteleva tuoksu ja aromit.

Naisellista glamouria ja yksilöllistä maskuliinista tyyliä noudattavat myös Tom Ford -brändin muut tuotteet, kuten meikit ja ihonhoitotuotteet. Tom Fordin tuotevalikoimasta löydät muun muassa huulipunat sekä niiden rikkaat sävyt, meikkivoiteet, puuterit ja luomivärit. Ei pidä myöskään unohtaa erilaisia Tom Ford meikkaustarvikkeita, kuten meikkivoide-, puuteri- ja luomivärisiveltimiä, joilla saat aikaan ihollesi virheettömän meikin.

Tom Ford -kosmetiikkaa Stockmannista

Stockmannin tavarataloista ja verkkokaupasta löydät Tom Fordin ylelliset ja viettelevät hajuvedet miehille ja naisille. Tutustu myös Tom Ford -merkin hajuvesien lisäksi Stockmannin muihin upeisiin kosmetiikan tuotteisiin, kuten meikkeihin ja miesten kosmetiikkaan.