Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Pure Electricin tavoitteena on tehdä Premium -kulkuneuvoja, jotka helpottavat ihmisten elämää ja edistävät henkilökohtaisen liikenteen vallankumousta. Tavoitteena on saada aikaan positiivisia vaikutuksia niin yksilöiden kuin koko planeettammekin hyväksi. Uskomme, että sähköiset kulkuneuvot ovat ratkaisevan tärkeitä taistelussa ilmastokriisiä vastaan, ja ne voivat parantaa merkittävästi kaupungeissa asuvien ihmisten elämää eri puolilla maailmaa. Kaikki Pure Electric -sähköpotkulaudat ovat IP65 -luokiteltuja sekä turvallisia kulkuneuvoja erilaisille kuljettajille, eri pituisille matkoille.

  Kestävä runko - Luotettavaa ajoa
  Rungosta renkaisiin ja akkuihin – Kaikki Pure Electric Air 3 Pro sähköpotkulautojen komponentit on suunniteltu uudelleen, jotta voidaan tarjota huippuluokan suorituskyky ja luotettavuus. Pure Electric Air 3 Pro on valmistettu kestävistä, korkealaatuisista materiaaleista laadun, luotettavuuden ja miellyttävän ajokokemuksen takaamiseksi.

  Pure Control™ ohjausjärjestelmä sekä jarrutekniikka, johon voit luottaa
  Pure Electric -insinöörien suunnittelema patentoitu tekniikka palauttaa ohjaustangon kevyesti keskelle kääntymisen jälkeen – ei enää täriseviä käännöksiä, vain tasaista, hallittua ajoa. Luotettava kaksoisjarrujärjestelmä. Edessä rumpujarru ja takana sähköinen jarru, jotta saat nopeasti reagoivan, mutta hallitun jarrutuksen. Toisin kuin levyjarrut, rumpujarrut ovat täysin suljettuja lialta. Tämä tekee niistä vähemmän alttiita tukkeutumiselle ja hankalalle huollolle.

  Aja säällä kuin säällä
  Pure Electric Air 3 Pro sähköpotkulaudat ovat IP65-luokiteltuja, joten ne eivät petä sinua missään olosuhteissa. Suuret 10” ilmatäytteiset renkaat takaavat turvallisen, mukavan ja tasaisen ajon. Uudet renkaat ovat tubeless, kuten autossa – mikä tarkoittaa erinomaista kestävyyttä ja turvallista ajoa niin hiekalla kuin asfaltilla.

  Edistyksellinen valaistus
  Tehokkaat ohjaustangon valot sekä vilkut. Lisää ajomukavuutta ja liikenneturvallisuutta 150 lumenen etuvalolla sekä jarruvalona toimivana takavalolla.

  Luotettava moottori sekä kestävä akku
  Kiihdytä nopeasti ja valloita mäkiä huipputehokkaan 500 W moottorin avulla (710 W huipputeho). Nopea laturi lataa 6 tunnissa 0–100 %, ja yhdellä latauksella voit ajaa jopa 40 km matkan.
  HUOM. - toimintamatka riippuu reitistä, lämpötilasta, kantamuksista ja kuljettajan painosta. Jos nousee paljon mäkiä, ajaa kylmällä säällä tai huonolla alustalla, kantama voi olla pienempi, kun ajettaessa tasaisella maalla ja lämpimällä säällä.

  Pure Electric Air 3 Pro mallissa on kolme ajotilaa, kävely (6 km/h), normaali (20 km/h), maksimi (25 km/h). laadukkaan runkorakenteen ansiosta kuljettajan paino voi olla jopa 120 kg. Rungon saa taitettua kasaan ja mitat taitettuna ovat: 46 x 113 x 55 ja paino 16,5 kg. Takuuaika 2 vuotta.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1459070
  Ikäsuositus
  16
  Avainsanat
  sähköpotkulauta, potkulauta, skuutti
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Online Exclusive
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika