product details

 • Sonyn kompaktien järjestelmäkameroiden huippumalli on uudistunut. Sony a6600 on saanut erittäin nopean automaattitarkennuksen, isomman akkutyypin ja paremman muotoilun.  Sonyn erittäin nopea Real-time Tracking AF -automaattitarkennus

  Käyttää tehokkaampaa FZ-100 akkua

  5-akselinen sisäänrakennettu kuvanvajaaka

  4K videokuvaus, laajan sävyalan Log-tallennus

  USB-lataus  Sony mainostaa a6600:n automaattitarkennusta markkinoiden parhaana. Ja tarkennus myös lunastaa näitä lupauksia, tarkennus lukittuu erittäin nopeasti ja älykäs kohteen seuranta toimii hienosti. Seuranta toimii kasvoilla, silmillä. Vaihtaen seurantatapaa automaattisesti, jos kuvattava kääntää kasvonsa pois ja palautuu taas silmätarkennukseksi tarpeen mukaan. Reaaliaikainen silmäseuranta toimii myös osalla eläimistä, esimerkiksi koirilla! Nämä automaattitarkennuksen ominaisuudet toimivat sekä videokuvauksessa että valokuvatessa.

  Sony Alpha a6600 sisältää kuvakennoa liikuttavan vakaajan, tämän teho on noin 5 aukkoarvoa. Vakaaja toimii myös videokuvauksessa.

  Kameran runko on aiempaa Sony a6500 mallia fiksummin muotoiltu. Kahva on nyt syvempi ja kamerasta saa tukevamman otteen myös yhdellä kädellä. Suurempi kahva mahdollistaa myös akun vaihdon Sony FZ-100 tyyppiseksi. Akun kesto on jopa 2.5x parempi kuin aikaisemmissa malleissa. Virtaa riittää siis koko päivän valokuvaamiseen ja pidempiin videotuotantoihin. Akun lataaminen onnistuu myös suoraan kamerassa, esimerkiksi virtapankin kautta.  Tehokäyttäjiä varten kameraan on saatu kolmas ohjelmoitava lisänäppäin rungon takaosaan päällä olevien C1 ja C2 näppäinten lisäksi. Sonyn A6X00-sarjan kamerat ovat olleet erittäin suosittuja videokuvauksessa. Kameran 4K videokuva ylinäytteistetään koko kennon kuva-alalta käyttäen koko pikselimäärää. Sony a 6600 tukee Hybrid Log Gamma standardia jayhteensopivia näyttölaitteita sekä käytössä on laajan sävyalan S-Log tallennus. Näyttävät hidastusvideot saa kuvattua 120P nopeudella.

  Sony A6600 on sääsuojattu.  Tekniset tiedot:

  Yhteensopivuus: Sony E bajonetti (eli Sony E ja FE objektiivit)

  Kenno: APS-C EXMOR CMOS -kenno, 24 megapikseliä (ISO 100-32000)

  Kuvanvakaaja rungossa

  Tarkennuspisteet: 425

  Salamasynkka: 1/160 s

  Sarjakuvaus: 11 kuvaa sekunnissa (kuvapuskuri 21 raakakuvaa tai 150 JPG-kuvaa)

  Videokuvaus: 4K 30P

  Kääntyvä 7.5 cm LCD ja OLED elektroninen etsin

  Muistikorttipaikka: SD (HC/XC), UHS-I

  3.5mm mikrofoni ja kuulokeliitäntä

  Micro HDMI, USB

  Langaton tiedonsiirto Wi-Fi, Bluetooth ja NFC

  Koko: 120 x 66,9 x 69,3 mm

  Paino: 503g  Myyntipakkaus sisältää: Sony ILCE-6600B kamerarunko, runkotulppa, akku (NP-FZ100), akkulaturi, kaulahihna, micro USB -kaapeli
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  629554
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut