Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Deckvest VITO on uusinta Spinlock pelastusliiviteknologiaa. Turvavaljaalla varustetun liivin suunnittelun perustana oli liivi Volvo Ocean Race -miehistöille. Kaikki kilpailun miehistöt olivat varustettuja samanlaisella liivillä, jonka suunnittelu tehtiin yhteistyössä Volvo Ocean Race -miehistöistä valitun ydinryhmän kanssa. Lähtökohtana uuteen suunnitteluun oli tehdä turvavaljallinen pelastusliivi, jota miehistöt todella haluaisivat käyttää aina kuin mahdollista. Liivissä on lukuisia ominaisuuksia, jotka on tehty miehistöjen tarpeiden ideoimina.
  Liivi on kestävää rip stop-materiaalia. Liivissä on 170N Hammar® -hydrostaattinen automaattilaukaisu. Suunnittelunsa ansiosta liivi on helppo pukea päälle ja säätää sopivaksi. Liivissä on lisätty suojaa alueille, jotka ovat alttiita kulutukselle ja iskuille. Päivitetty sprayhood suojaa entistäkin paremmin hukkumiselta. Pylon Lifejacket Light™ –valo on vedellä aktivoituva vilkkuva LED-valo. Valon joustava, 23cm korkea antenni parantaa näkyvyyttä pään ja vesirajan yläpuolella. Liivin keuhkoissa on Lume-On™ valo, joka aktivoituu vedestä ja alkaa vilkkua valaisten koko keuhkon. Liivissä on leveä ja väljä 40mm haararemmi.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  738353
  Avainsanat
  ilmatäytteinen pelastusliivi, CE hyväksytty
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Vesiurheilu

Online Exclusive – vain verkosta
199,00 €
Online Exclusive – vain verkosta
79,00 €
Online Exclusive – vain verkosta
Online Exclusive – vain verkosta
14,95 €
Online Exclusive – vain verkosta
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika