.

Lancôme on vuonna 1935 perustettu ranskalainen kosmetiikkabrändi, jonka juuret ovat vahvasti kiinni ranskalaisessa elämäntyylissä. Naisellisuus, tunteet ja elämänilo ovat vahva osa Lancômen DNA:ta. Lancôme on todellinen onnellisuuden lähettiläs ja brändi inspiroi naisia ympäri maailmaa tekemään elämästään kauniimpaa ja jakamaan onnellisuutta ympärilleen.

Lancôme yhdistää onnistuneesti tieteellisen edelläkävijyyden ja kuluttajien tarpeiden ymmärtämisen, kehittäen innovatiivisia ja toisiaan täydentäviä kosmetiikkatuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy ihonhoitotuotteita, meikkejä ja tuoksuja.

Lancômen parhaiten myyviä ihonhoitolinjoja ovat esimerksi ihon nuorekkuutta aktivoiva Génifique, anti-age -hoitolinjat Visionnaire, Absolue ja Rénergie sekä kosteuttava Hydra Zen. Meikeistä monelle ovat tulleet tutuiksi ikoniset Hypnôse- ja Définicils-maskarat sekä L'Absolu Rouge-huulipunat. Teint Miracle on heleyttävä meikkivoide ja Teint Idole Ultra Wear –meikkivoide sen sijaan jättää samettisen mattaisen pinnan. Elegantti La Vie Est Belle -tuoksu on koko brändin sydän, jonka mainoskasvona hehkuu upea Julia Roberts.

Lancômen muita puolestapuhujia ja onnellisuuden lähettiläitä ovat karismaattiset ja itsevarmat naiset kuten Kate Winslet, Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Lily Collins, Taylor Hill, Isabella Rossellini ja Chiara Ferragni. He ovat lahjakkaita naisia, jotka rakastavat elämää ja ovat täynnä energiaa. Heihin monen naisen on helppo samaistua. Lancôme on ikään kuin näiden naisten peilikuva heijastaen valovoimaisuutta ja universaalia kauneutta unohtamatta moderniutta ja maanläheisyyttä.