Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Dior
 • Dior on kehittänyt OFF/ON Foaming Cleanser -puhdistusvaahdon, joka sisältää 90 %* luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Se puhdistaa ihon OFF/ON -tekniikalla:OFF = poistaa epäpuhtaudet, ilmansaasteiden hiukkaset, meikin jäämät sekä liiallisen talin. Kliinisesti todistettu tehokkuus: vaahtoava puhdistusaine poistaa 99 % hiukkasista, mukaan lukien hienoimmat,** ja vähentää 20 % saasteiden, mukaan lukien raskasmetallien, vaikutuksesta ihosolukalvoon.****ON = lievittää epämukavuuden tunnetta, säilyttää ihon kosteustasapainon ja suojamuurin toiminnon. Foaming Cleanserin -puhdistusvaahdon avulla voit puolittaa saastumisen aiheuttamat haitalliset vaikutukset ihon suojamuuriin.***
  OFF/ON Foaming Cleanser sisältää uudesta Diorin puutarhasta peräisin olevaa puhdistavaa lumpeenkukkaa**** ja rauhoittavaa ruiskaunokkivettä****. Se ei ainoastaan puhdista ihoa, vaan siinä yhdistyvät ihovoiteen pehmeys ja vaahtoavan puhdistusaineen tehokkuus. Tuote siis puhdistaa ja hoitaa ihoa samanaikaisesti.
  Ilmava ja hellävarainen OFF/ON Foaming Cleanser puhdistaa kasvot meikistä, aurinkovoiteen jäämistä sekä ilmansaasteista tehden ihosta uskomattoman puhtaan tuntuisen.

  * ISO 16128-1- ja ISO 16128-2 -standardien perusteella laskettu määrä. Veden osuus mukaan luettuna. Loput 10 % ainesosista vaikuttavat koostumuksen tehokkuuteen, aistinvaraisiin ominaisuuksiin ja vakauteen.**In vivo -instrumentaalinen testi 21 naisella 1 μm -hiukkasilla.*** Ex vivo -testi ihonäytteellä.**** Ainesosat testattu in vitro.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Valmistajan tuotenumero
  C099600861
  Tuotenumero
  157029435
Nouto tavaratalosta
2–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
2–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
2–7 arkipäivää
7,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kosmetiikka- ja luontaistuotepakkaukset tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä. Avattua tuotetta ei voi palauttaa.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Kosmetiikka
Valmistele iho juhlaan
Ennen tärkeää päivää iho kannattaa helliä hehkuvaksi kuorimalla ja kosteuttamalla. Poimi vinkit, joilla valmistelet sekä kasvot että vartalon kesän juhliin.
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Kauneuden palvelut

Tule meikattavaksi tai löydä täydelliset tuotteet ammattilaisen avulla.

 • Arki-, juhla- ja häämeikki
 • Kosmetiikkaneuvojan vinkit tuotevalintoihin & meikkausneuvonta
 • Kosmetiikkamerkkien palvelut
Tutustu ja varaa aika