Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Lue lisää
Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Lue lisää ja lahjoita
Dior

product details

 • Ensimmäinen korjaava seerumi, joka hyödyntää Rose de Granville -ruusun tehoa varresta kukkaan korjaten intensiivisesti ja nuorentaen näkyvästi ihoa.20 vuoden tutkimustyön tuloksena syntynyt koostumus sisältää uudistavaa ruusunmettä. Se aktivoi 10 000 mikrohelmeä, jotka sisältävät elvyttäviä ruusun mikroravinteita.Iho näyttää kiinteämmältä, vahvemmalta ja sileämmältä vain viikossa.
  Seuraavan sukupolven, 92 % luonnollista alkuperää olevan La Micro-Huile de Rose Advanced Serumin koostumus on nyt kaksi kertaa tiivistetympi. Siinä yhdistyvät öljyn täyteläinen ravitsevuus ja seerumin syvävaikutteisuus.
  Iho näyttää täyteläisemmältä jo ensimmäisellä levityksellä. Säännöllisellä käytöllä muutokset ihossa ovat näkyviä ja tuntuvia. Kuukauden käytön jälkeen iho näyttää kolme vuotta nuoremmalta. Ihon pinnalla näkyy miljoonia uusia ihosoluja. Iho tuntuu tiiviimmältä ja kiinteämmältä, kuin se täyttyisi sisältäpäin ja rypyt näyttävät selvästi vähentyneen.
  Dior Science on tiivistänyt mikroravinteisiin ja tulehduksen aiheuttamaan ennenaikaiseen ikääntymiseen liittyvän asiantuntevuuden yhteen ja samaan pulloon. Tuloksena on uudistunut, ikoninen ihonhoitotuote.
  1. Annostele 2-3 pumppausta seerumia kämmenelle. Levitä seerumi sormenpäillä koko kasvoille keskeltä ulospäin suuntautuvin liikkein.
  2. Painele hellävaraisesti, jotta seerumi imeytyy syvälle ihoon.
  3. Paranna lopuksi kasvojen ääriviivoja asettamalla etusormi ja keskisormi leuan alle ja liikuta sormiasi ylöspäin leukalinjaa pitkin.
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Valmistajan tuotenumero
  3348901523059
  Tuotenumero
  150522476
  Ihotyyppi
  Kaikki ihotyypit
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää
  6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Kosmetiikka
Kevyttä kesäiholle
Kesäihon lempituotteet ovat koostumukseltaan kevyitä ja nopeasti imeytyviä. Raikkaat geelit, hyytelöt ja sorbetit tuntuvat iholla ihanalta kesäkuukausina, eivätkä ne tuki ihoa tuhtien voiteiden tapaan. Testaa ja ihastu!
READ MORE
Katso kesäihon kosteutusvinkit
Inspiroidu

Kauneuspalvelut

Kaikki kauneuspalvelut ympärilläsi

 • Arki-, juhla-ja häämeikki
 • Neuvonta ja meikkipussin päivitys
 • Brändien omat palvelut
Tutustu kauneuden palveluihin