Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Photoshoot kuunvalossa? Videokuvausta kynttilänvalossa? Kun haluat tallentaa luonnossa viimeiset valonrippeet, hämärtyvän kaupungin kujat tai erottaa taustan tehokkaasi kohteesta hoitaa Fuji 50mm F1 homman.  Valovoimaisin Fujin objektiivi, huima F1.0 aukko

  Automaattitarkennus, tukee EyeAf ja muita uusia tarkennusominaisuuksia

  Suodinkierre 77mm ja paino 845g

  Tarkennusrengas pidemmällä liikeradalla sopii tarkkaan työskentelyyn

  Nyt se on mahdollista! F1 valovoima kerää valon rippeet hämärästä. Syväterävyyden hallinta onnistuu millintarkasti, tarkennusrengas on pidemmällä liikeradalla varustettu. Fuji 50mm sisältää myös automaattitarkennuksen, esimerkiksi Fuji X-T4 tarkentaa hyvinkin hämärässä ja tuettuna on kaikki automaattitarkennuksen ominaisuudet kuten EyeAF! Silmäseuranta superlyhyellä syväterävyydellä videokuvauksessa sekä muotokuvauksessa on houkutteleva yhdistelmä.  Valovoiman lisäksi bokehiin ja objektiviin piirtoon vaikuttaa himmenninlevyt. Tässä objektiivissa niitä on 9 kappaletta ja ne ovat muodoltaan pyöristettyjä. Kauniista ja pehmeästä piirrosta huolimatta terävyys ei kärsi.  Fuji lupaa skarppia laatua, myös vinjetointi on vähäistä ja katoaa aukolla F2. Objektiivin luonne muuttuukin aukkorengasta kääntämällä. Haluatko efektimäisen syväterävyyden, herkkää tunnelmaa vai huippuluokan tarkkuutta?

  Fujin 50mm F1 supervalovoimainen erikoisobjektiivi mutta samalla se on myös jokapäiväiseen käyttöön sopiva: objektiivissa on sääsuojaus, paino kohtuullinen 845g, suodinkierre 77mm. Eli tämä ei ole vain erikoistilantaiden taituri. Toisaalta kun haluat tallentaa luonnossa viimeiset valonrippeet, hämärtyvän kaupungin kujat tai erottaa taustan tehokkaasi kohteesta hoitaa Fuji 50mm F1 homman  Tekniset tiedot:  Yhteensopivuus: Fuji X -bajonetti

  Polttoväli: 50mm (kinovastaava polttoväli 76mm)

  Suurin aukko: f/1.0

  Pienin aukko: f/16

  Suodinkierre: 77mm

  Lähin tarkennusetäisyys: 70 cm

  Suurin suurennussuhde: 0.08x

  Himmenninlevyjä: 9 (pyöristettyä)

  Koko: 103,5mm x 87mm

  Paino: 845g

  Myyntipakkaus sisältää: FUJIFILM XF 50mm f/1.0 R WR objektiivi, suojatulpat, kuljetuspussi sekä vastavalosuoja

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1409806
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Muut suositut tuotteet juuri nyt

Lisää tuotemerkiltä Fujifilm

Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika