Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Owlet Smart Sock 3 uniapnea (kätkythälytin) hälytinsukka 0-18 kk mittaa lapsen sykettä ja happitasapainoa ja ilmoittaa, jos mitattu arvo poikkeaa ennalta asetetuista arvoista. Tälläin saat tietää heti, milloin vauvasi tarvitsee sinua! Pakkaus sisältää Smart Sock -sensorin, tukiaseman ja neljä sukkaa. Lataa Owlet App -aplikaatio, joka on yhteensopiva iOS:n ja Androidin kanssa.

  Owlet mittaa vauvan sykkeen ja hapenottokyvyn. Voit tarkkailla tietoja reaaliaikaisesti aplikaation avulla. Se myös tallentaa unitiedot, kuten montako tuntia lapsi on nukkunut ja kuinka usein herännyt, sekä unen laadun ja muita tarpeellisia tietoja. Sensorissa on langaton lataus ja tukiasema, johon sensorin voi asettaa langattomasti. Akku kestää 16h. Saat ladattua akkua 20 minuutissa 8h ja koko akun täyteen 90 minuutissa. Seuraa lastasi, missä tahansa oletkin. Tukiaseman valot (vihreä ja punainen) ja aplikaation tiedot kertovat, milloin lapsesi tarvitsee sinua. Laite mittaa pienestä liikkeestä huolimatta. Kankainen sukka sopii 2,3-13,5 kg lapsille. Sukkia on kummallekin jalalle, jotta puolta voi halutessaan vaihdella.

  Huomioithan, että Owlet Smart Sock 3 ei ole lääkinnällinen laite eikä sitä ole tarkoitettu diagnosoimaan tai ehkäisemään mitään sairautta tai terveydentilaa. Käyttäessäsi tuotetta, sinun tulee aina noudattaa lastenlääkärin suosittelemia turvallisen unen käytäntöjä.

  Lisätietoja:

  Ikä: 0-18 kk
  Painoraja: 2,3-13,5 kg

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1389878
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Turvatuotteet

Ale
Online Exclusive
31,92 € 39,90 €
Ale
Online Exclusive
47,20 € 59,00 €
Ale
Online Exclusive
47,20 € 59,00 €
Ale
Online Exclusive
47,20 € 59,00 €
Online Exclusive
Ale
Online Exclusive
39,90 € 59,00 €
Ale
Online Exclusive
55,20 € 69,00 €
Ale
Online Exclusive
31,92 € 39,90 €
Lapset
Näin puet lapsen talvisäähän
Kerrosta huolella, satsaa säänkestävään, pidä pää ja varpaat lämpiminä. Vinkkiemme avulla puet lapsesi lämpimästi talvisäähän – oli luvassa sitten paukkupakkasia tai räntäsadetta.
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Muodin palvelut

Löydä tyylisi jokaiseen päivään – tavarataloissa tai etänä.

 • Monipuoliset pukeutumispalvelut: Apua arjen ja juhlan vaatevalintoihin – etäpalvelu maksutta MyStockmann-asiakkaille
 • Mittavaatepalvelu: Miesten vaatteet mittojen mukaan
 • Ompelupalvelu: Korjaukset uusiin ja vanhoihin vaatteisiisi
Tutustu ja varaa aika