Sisustusneuvonta -20% MyStockmann asiakkaille

Nopea apu kodin sisustushaasteeseen! 

Sisustussuunnittelijamme Fatiman avulla löydät ratkaisuja ja saat vinkkejä yhteen kotisi sisustushaasteeseen, joka voi liittyä esimerkiksi materiaali- ja kalustevalintoihin, värimaailman päivittämiseen, makuu- ja kylpyhuoneen tekstiilien uudistamiseen tai vaikka juhla-, kattaus- ja sisustustuotteiden valintaan. 

Neuvontamme palvelee myös sisustusarkkitehteja ja -suunnittelijoita, jotka kaipaavat apua tuotteiden valikoinnissa asiakkailleen. 

Sisustusneuvonta sisältää tapaamisen tavaratalossa, ja tämän pohjalta sisustussuunnittelija tekee sähköisen kuvakollaasin sekä listauksen ehdotetuista tuotteista hintatietoineen. Ehdotus toteutetaan Stockmannin tuote- ja tilausvalikoimalla, ja saat sen käyttöösi ehdotuksen valmistuttua. 

Palvelu on saatavilla Helsingin keskustan tavaratalossa, kodin osasto, 5. krs. 

Tapaamiseen Fatiman kanssa on hyvä varata aikaa noin 1 tunti. 

Nyt MyStockmann jäsenille sisustusneuvonta -20% (norm. palvelun hinta on 80 €, joka maksetaan tapaamisen yhteydessä.) MyStockmann-jäsenille palvelun hinta hyvitetään yli 500 euron arvoisesta kertaostoksesta Stockmannin kodin kategorian tuotteista. Hyvitysetu on voimassa 2 kuukautta suunnitelman valmistumisesta.


Ajanvaraus viimeistään 31.5.

Varaa aika sisustusneuvontaan