Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Syksyinen ruska tuntureiden koivikoissa ja varvuissa. Rakkakivien pintaa kirjovat jäkälät. Jääkautisten siirtolohkareiden rujot reunat. Kun Anu Pentik perheineen muutti 1970-luvun alussa eteläiseen Lappiin Posiolle, teki luonto häneen lähtemättömän vaikutuksen. Hän halusi tallentaa sen kaiken käsinkosketeltavaan muotoon; luoda jotain yhtä raakaa ja pitelemätöntä kuin luonto, jonka keskellä hän eli. Syntyi Kaamoskivi.
  Pentik tuo myyntiin uuden erän legendaarisia Kaamoskivi-kynttilänjalkoja. Valmistettu käsityönä Posiolla, maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaalla. Samoissa maisemissa, josta tuote sai alkunsa. Jokaiseen Kaamoskiveen tulee mukaan myös Posion hiekkaa, jota Anu on kerännyt Kitkajärven rannalta.
  Kaamos-kynttilä on suunniteltu juuri Kaamoskiviä varten ja suosittelemme vain niiden käyttöä kynttilänjalassa, sillä sitä ei ole testattu muilla kynttilöillä ja näin ollen emme voi taata tuotteen turvallisuutta muita kynttilöitä poltettaessa. Laatikko sisältää kuusi valkoista, 7 cm pituista Kaamos-kynttilää.

  Palavat kynttilät on pidettävä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta. Palavaa kynttilää ei saa liikutella. Palava kynttilä on sijoitettava riittävän etäälle palavista materiaaleista. Palavaa kynttilää ei saa jättää ilman valvontaa. Sammutettava aina tukahduttamalla. Kynttilä voi valuttaa.
  Kynttilöiden etäisyys toisistaan oltava vähintään 5 cm.Paloaika noin 100 min.Älä polta kynttilää loppuun.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  165238539
  Materiaali
  Parafiini
  Väri
  WHITE
  Koko
  7 CM
  Valmistajan tuotenumero
  1KYN0826KA1
  Avainsanat
  Pentik, kynttilä, sisustus, koti
Nouto tavaratalosta
1–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
1–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–7 arkipäivää
7,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Väriä sisustukseen
Sisustuksessa inspiroidutaan nyt rauhoittavista ja energisoivista väreistä, jotka tukevat palautumista ja antavat virtaa arkeen. Poimimme värikkäät sisustussuosikit joka budjettiin – katso vinkkimme ja väritä kotisi huone kerrallaan!
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika