Lumene
Lumene on rakastettu suomalainen kosmetiikkabrändi ja pohjoismaisen kauneuden edelläkävijä. Löydä Lumene-suosikkisi ja ihastu uutuuksiin!
Lue lisää

TOP 5

IHONHOITOTUOTTEET
Katso kaikki

Lumene

Lumene on pohjoismaisen kauneuden edelläkävijä, jonka luonnolliset kosmetiikkatuotteet saavat voimansa pohjoisen luonnon tehokkaista raaka-aineista.

Lumenen juuret ovat Suomessa, jossa arvostetaan maanläheisyyttä, aitoutta ja huoletonta kauneutta. Oman vivahteensa suomalaiseen elämäntapaan – ja kauneudenhoitoon – tuovat myös läheinen suhde luontoon sekä ainutlaatuinen vuodenaikojen kierto vaihtelevine sääolosuhteineen.

Lumenen tarjoamat kauneusrituaalit kumpuavat suomalaisesta kansanperinteestä, mutta ne on suunnattu kaikille naisille ympäri maailmaa – oli ikä, ihotyyppi tai ihonväri mikä tahansa.

Lumenen raaka-aineet poimitaan pohjoisen luonnosta

Lumene hyödyntää tuotteissaan Suomen luonnon tarjoamia, ainutlaatuisen ravintorikkaita ja hoitavia ainesosia, joista valitaan tehokkaimmat ja turvallisimmat yhdistelmät ihon erilaisiin tarpeisiin.

Tuotteissa käytetään esimerkiksi pohjoisen puhdasta ja pehmeää lähdevettä, luonnonmukaista koivumahlaa, uudistavia kanervankukkia, antioksidanttipitoista männynkaarnauutetta sekä kallisarvoisia ja vitamiinipitoisia pohjoisen marjoja: lakkaa, karpaloa, puolukkaa, variksenmarjaa ja tyrniä.

Arvokkaat luonnon ainesosat yhdistetään tehokkaisiin ja turvallisiin, laboratorioissa kehitettyihin raaka-aineisiin, kuten ihon tehokosteuttajana tunnettuun hyaluronihappoon, ihoa kirkastavaan C-vitamiiniin, uudistaviin AHA-happoihin ja kosteuttavaan glyseriiniin. Lumene pyrkii aina siihen, että tuotteiden koostumuksista suuri osa on luonnollista alkuperää. Ihonhoitotuotteet sisältävät vähintään 80 % luonnollisia raaka-aineita, osassa tuotteista luonnollisten raaka-aineiden pitoisuus on jopa 99 %. Kaikki Lumenen tuotteet kehitetään Kauklahdessa, Espoossa.

Ihonhoitotuotteita ja meikkejä vaihteleviin sääolosuhteisiin

Lumenen eri ihotyypeille suunnatut vegaaniset ihonhoitotuotteet tarjoavat iholle mitä se kulloinkin tarvitsee: LÄHDE-tuotesarja kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa, TYYNI tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa, VALO antaa hehkua samealle iholle ja LUMO palauttaa ikääntyvän ihon kimmoisuuden. Kattavasta valikoimasta löytyvät tehokkaat puhdistustuotteet, kosteuttavat kasvovoiteet ja -öljyt sekä päivittäisiä ihonhoitorutiineja tehostavat seerumit ja tehohoidot sekä naamiot ja kuorinnat.

Kasvojenhoitotuotteiden lisäksi Lumenen valikoimaan kuuluvat kehoa ja mieltä hemmottelevat vartalonhoitotuotteet sekä meikit. Lumenen meikkivalikoima kattaa ihon tasaiseksi taikovat meikkivoiteet, hehkua tuovat korostustuotteet, pituutta ja volyymia antavat ripsivärit ja sävyvalikoimallaan hurmaavat huulipunat ja -kiillot sekä kynsilakat.

Ihonhoitotuotteiden tavoin myös Lumenen meikeissä on huomioitu pohjoisen vaihtelevat sääolosuhteet: monet meikkivoiteet sisältävät aurinkosuojan, suosituimmat ripsivärit ovat saatavilla myös vedenkestävinä ja esimerkiksi innovatiivinen Stay Weightless -meikkivoide sekä suojaa ihoa ääriolosuhteilta että kestää niin sadetta, pakkasta kuin hellettäkin.

Inspiroidu Lumenen kauneusrutiineista Stockmannilla:

Tee juhlakauden upein silmämeikki Lumenen tuotteilla
Lumoavan ikääntyvän ihon salaisuus
Arktisen valon inspiroimaa kauneutta
Puhdista & kuori ihosi säteilemään valoa!
Valovoimaista kauneutta – ota käyttöön kirkastavat kauneustuotteet