NYX Professional Makeup
Korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan tunnettu NYX Professional Makeup tarjoaa kattavan ja laajan valikoiman meikkejä kaikille, aloittelijoista ammattilaisiin.
Lue lisää
Uutuudet
15,90 €
12 väriä saatavilla
23,90 €
1 väri saatavilla
17,90 €
1 väri saatavilla
16,90 €
9 väriä saatavilla
NYX Professional Makeup Eyebrow Gel -kulmageeli
8,50 €
5 väriä saatavilla

NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup on ammattitason värikosmetiikkamerkki, joka on perustettu Los Angelesissa vuonna 1999. Korkeasta laadustaan ja edullisista hinnoistaan tunnettu merkki tarjoaa kattavan ja laajan valikoiman meikkejä kaikille, aloittelijoista ammattilaisiin. NYX Professional Makeup -brändin monipuolinen valikoima sisältää sekä klassisia tuotteita että sesonki- ja trendituotteita, sekä runsaasti sävyvaihtoehtoja ja upeita värejä.

NYX Professional Makeup -meikit on aina tunnettu poikkeuksellisen hyvästä hinta-laatusuhteesta. NYX-merkin ensimmäiset tuotteet olivat meikkejä silmien rajaukseen, mutta valikoima on kasvanut vuosien mittaan ja pitää sisällään nykyään muun muassa luomivärit, huulipunat, meikkivoiteet sekä erilaiset tarvikkeet meikkaukseen.

NYX Professional Makeup kannustaa ilmaisemaan itseään meikeillä

NYX Professional Makeup -brändi perustettiin vuonna 1999 Yhdysvaltojen Los Angelesissa, jonka värikkäästä, luovasta ja monikulttuurisesta ilmapiiristä se ammentaa edelleen inspiraationsa. Merkki sai nimensä Nyxin, kreikkalaisen yön jumalattaren mukaan. NYX-brändin perustaja on Koreassa syntynyt Toni Ko, joka perusti oman kosmetiikkaa valmistavan brändinsä äidiltään saamansa rahan turvin. Jo vuotta myöhemmin NYX oli kasvanut miljoonaluokan kosmetiikkabrändiksi.

Vuonna 2014 Nyx Professional Makeup -brändistä tuli osa L’Oreal-yhtiötä, johon kuuluvat myös muun muassa maailmankuulut Maybelline, Garnier, Kiehl’s ja Lancôme. Myös näiden merkkien upeat tuotteet löydät Stockmannin valikoimasta.

NYX Professional Makeup uskoo yhteisön voimaan ja tahtoo mahdollistaa ihmisten kyvyn ilmaista itseään laadukkaiden meikkiensä avulla. Reilulla hinnoittelulla ja laajalla valikoimalla NYX pyrkii varmistamaan, että mahdollisimman moni voisi iloita merkin meikeistä.

NYX Professional Makeup -tuotteet ovat saaneet eläinoikeusjärjestö PETAn sertifikaatin, joka kertoo siitä, että tuotteet ovat eläinystävällisiä eikä niiden tuotannossa ole aiheutettu kärsimystä eläimille. Eläinystävällisten tuotteiden lisäksi NYX Professional Makeup -merkin valikoimassa on runsaasti täysin vegaanisia meikkejä, joissa ei ole käytetty mitään eläinperäisiä ainesosia.

NYX Professional Makeup -meikkejä silmille, huulille ja kasvoille

NYX Professional Makeupin suosituimpiin meikkeihin kuuluu esimerkiksi Jumbo Eye Pencil -silmänrajauskynä. NYX-brändin tarina lähti liikkeelle isoista silmänrajauskynistä, joten ei ole ihme, että merkin valikoimasta löytyy tänä päivänäkin laadukkaita tuotteita silmien rajaukseen. Jumbo Eye Pencil toimii myös luomivärinä, ja sen puuterimainen ja mineraaliöljyjä sisältävä koostumus tekevät siitä vaivattoman levittää.

NYXin valikoimasta löydät myös muita tuotteita silmille ja ripsille, kuten ripsivärejä, kulmakyniä ja upeita luomivärejä. Testaa esimerkiksi NYX Professional Makeup -luomiväripalettia ja sen monipuolisia sävyjä sekä väriyhdistelmiä.

NYXin huulipunat, huulikiillot ja huultenrajauskynät tekevät huuliesi korostamisesta vaivatonta. NYX Professional Makeupin runsaspigmenttinen huulikiilto antaa useita tunteja kestävän kiillon tahraamatta ja ilman tahmeaa tunnetta huulillasi. NYXin klassinen ja kestävä huulipuna puolestaan sisältää mineraalipigmenttejä ja on koostumukseltaan runsas. Huulipuna on saatavilla tietysti useissa upeissa väreissä ja sävyissä.

Kasvojen meikkaamiseen NYXin valikoimasta löytyy laadukkaita pohjustustuotteita, hehkua antavia korostustuotteita sekä poikkeuksellisen laajan värivalikoiman tarjoavia meikkivoiteita.

Lisää NYX Professional Makeup -tuotteita netistä

NYX Professional Makeup -merkin meikkaustarvikkeisiin kuuluu erilaisia siveltimiä, jotka helpottavat meikkaamista ja antavat ammattimaisen lookin. Voit siis meikata kuin ammattilainen NYXin laadukkailla meikkaustarvikkeilla.

Löydät NYXin edulliset mutta laadukkaat tarvikkeet sekä meikit silmille, kasvoille ja huulille Stockmannilta. Tutustu tuotteisiin Stockmannin tavarataloissa ja verkkokaupassa. Stockmannilta löydät myös muita upeita meikkibrändejä korostamaan omaa luonnollista kauneuttasi.