product details

 • Muotoileva kehonhoitotuote, joka perustuu kehon innovatiiviseen ja patentoituun* muotoilevaan vaikutukseen. Tuote on kehitetty Sisley Laboratoriesin ja Pariisin yliopiston yhteistyönä. Tiiviin yhteistyön tuloksena olemme kehittäneet aivan uuden vartalon muotoja muotoilevan koostumuksen. Kahdella tavalla vaikuttava päivä- ja yöemulsio mukautuu kehon biorytmiin muotoillen vartaloa ja palauttaen ihon tasapainon. Iho näyttää ja tuntuu kauniimmalta.

  PÄIVÄN AIKANA
  Punapippuriöljyn, kofeiinin, cedrolin ja valkoisen inkivääriuutteen yhdistelmä kiinteyttää ihoa. Reidet ja iho näyttävät kiinteämmiltä, kuin treenin jälkeen.
  YÖN AIKANA
  Ainutlaatuinen** mandariiniuutteen, andirobaöljyn ja planktoneista saatavan eksopolysakkaridin yhdistelmä tasoittaa selluliitti-ihoa. Appelsiini-iho tasoittuu entistäkin paremmin jokaisella käyttökerralla saaden ihon näyttämään sileämmältä. Nämä kaksi muotoilevaa vaikutusta täydentävät toisiaan tehokkaasti. Tuloksena on kauttaaltaan upeampi ja kiinteämpi iho.

  TUOTTEEN RAKENNE: Sen koostumus pohjautuu geeli-öljyemulsioon, joka imeytyy ihoon sulavasti ja saa sen tuntumaan upean raikkaalta. Iho näyttää samettiselta ja kiinteämmältä. Eteeristen laventeli-, salvia-, meirami- ja rosmariiniöljyjen ja cedrolin luonnollinen tuoksu.

  *patentti ** Sisley
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Valmistajan tuotenumero
  132070
  Tuotenumero
  152722607
 • Nouto tavaratalosta
  2–7 arkipäivää
  0,00 €
  Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
  2–7 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  2–7 arkipäivää
  9,90 € – 50,00 € tuotteen koosta riippuen

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut