Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Arkkitehti ja muotoilija Alvar Aallon vuonna 1933 suunnittelema koivupuinen 60-jakkara on monikäyttöinen klasikko ja yksi suomalaisen muotoiluhistorian arvostetuimmista tuotteista. Kolmijalkainen jakkara sopii niin istuimeksi kuin sivupöydäksikin, ja muotonsa ansiosta jakkarat saa pinottua tilaa säästäväksi kierretorniksi. 60-jakkara kuuluu Artekin L-jalka-sarjaan, jonka kalusteiden tunnistettava, geometrinen ilme syntyy taivutetusta puusta valmistetuista jaloista. Alvar Aallon ja huonekaluvalmistaja Otto Korhosen yhteistyönä kehittämä innovatiivinen tekniikka patentoitiin vuonna 1933.

  60-jakkara täyttää 90 vuotta vuonna 2023 ja sen kunniaksi Artek on kehittänyt erityisen juhlavuoden version: Villi 60 -jakkara. Se haastaa nykyisen käsityksen luonnonmateriaalin laadusta ja kauneudesta. Tässä juhalvuoden jakkarassa korostuu puun luonnollinen vaihtelu. Puun luonnollisiin ominaisuuksiin lukeutuu esimerkiksi oksakohdat, hyönteisten jäljet sekä tummempi ydinpuu. Tämän myötä myös luonnonvaroja pystytään käyttämään vastuullisemmin Artekin tuotteiden valmistuksessa. 60-jakkara Villi tulee pysyvästi Artekin valikoimaan vuonna 2024.

  Jakkara 60 löytää vaivatta paikkansa kodin eri huoneista ja miksei muualtakin. Se on suosittu istuin opiskellessa, työskennellessä, ruokapöydän ääressä tai kun tupa on täynnä vieraita. Yhtälailla jakkara toimii sivupöytänä sängyn vieressä, viherkasvien jalustana tai tasona, jolle voi koota rakkaita esineitä. Pieneenkin tilaan voi pinota monta jakkaraa kierteiseksi torniksi, jolloin yllätysvieraille riittää aina tuoleja. Käytännöllinen ja kestävä jakkara tuo kauneutta arkeen.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  164320983
  Materiaali
  Puuta
  Korkeus
  44 cm
  Halkaisija
  38 cm
  Suunnittelija
  Alvar Aalto
  Valmistusmaa
  Suomi
  Väri
  NATURAL BIRCH, WILD BIRCH
  Koko
  38 x 44 x 38 cm
  Valmistajan tuotenumero
  071672
  Avainsanat
  artek, villi, jakkara, istuin, sivupöytä, aalto jakkara, tuoli, aalto tuoli
Nouto tavaratalosta
1–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
1–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–7 arkipäivää
7,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

255,00 €
290,00 €
280,00 €
319,00 €
280,00 €
315,00 €
280,00 €
Koti
Artek – kauniin arjen puolesta
Artekin toimitusjohtaja Anja Matilainen näkee Artekin vahvuutena puhtaan muotokielen, joka puhuttelee suomalaista sielunmaisemaa. ”Artekin design arvostaa arkea ja kutsuu liittymään seuraansa. Siksi Artekin kalusteita on helppo yhdistää myös muiden valmistajien huonekalujen kanssa.”
Näytä lisää
Katso Anjan Artek-suosikit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso Anjan Artek-suosikit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika