Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Nukkuessa iho siirtyy suojaavasta korjaavaan tilaan. Tärkeiden hormonien, kuten melatoniinin ja HGH:n, määrä kasvaa kiihdyttäen ihoa korjaavia mekanismeja ja solujen uusiutumista. Se auttaa kehoa poistamaan myrkkyjä vähentäen ja ehkäisten liiallisen aineenvaihdunnan, hapettumisen ja vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita (kuten ryppyjä, juonteita ja hyperpigmentaatiota). Ikääntyessä ja solutoimintojen hidastuessa ihon kyky poistaa myrkkyjä kehosta (eli ihon kyky korjata oksidatiivisen stressin vaikutuksia) heikkenee, solujen uusiutuminen hidastuu ja iho tuottaa vähemmän rasvaa, jolloin ihoon kertyy vapaita radikaaleja ja hapettunutta proteiinia estäen ihon tehokkaan korjaantumisen ja uusiutumisen.
  Dr. Sturmin SUPER ANTI-AGING NIGHT CREAM optimoi ihon detox-prosessit avokadosta peräisin olevalla peptidillä. Se auttaa poistamaan hapettunutta proteiinia ja auttaa kehoa korvaamaan vapaiden radikaalien aiheuttaman hapettumisen vaurioittamia proteiineja, lipidejä ja soluja. Voide sisältää myös ainutlaatuisen, kolminkertaisen DBS Night System™ -järjestelmän, joka tukee ihon yöllistä uusiutumisprosessia ja kosteuttaa soluja optimaalisesti, jotta ne voivat toimia tehokkaasti ja keskittää energiansa korjaaviin ja nuorentaviin toimintoihin.
  DBS Night System™ VÄLITÖN KOSTEUTUS: Tehokosteuttava polyglutamiinihappo on jopa viisi kertaa hyaluronihappoa tehokkaampi. Se kosteuttaa välittömästi ihon pintaa täyttäen hienoja juonteita ja ryppyjä, auttaen korjaamaan ihon suojakerrosta ja ehkäisten epidermiksen kautta haihtuvaa vettä.
  TEHOKAS DETOX-VAIKUTUS: Runsaasti antioksidantteja sisältävät avokadopeptidit tehostavat detox-vaikutusta ja auttavat syväkosteuttamaan ihoa, jotta se voi keskittyä korjaaviin ja nuorentaviin prosesseihin. Avokadopeptidit stimuloivat myös kollageenikuitujen jatkuvaa tuotantoa tehden ihosta nuorekkaan näköisen.
  TULEHDUSTA EHKÄISEVÄ, KORJAAVA VAIKUTUS: Hyaluronihappo ja portulakka vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta, rauhoittavat tulehdusta ja kosteuttavat tehokkaasti sekä ihon pintakerrosta että syvempiä ihokerroksia parantaen ihon elastisuutta ja häivyttäen hienoja juonteita ja ryppyjä. Koostumus sisältää myös Nonapeptide-1:tä, jonka on osoitettu aktivoivan ja vilkastuttavan ihon mikroverenkiertoa ja auttavan ihoa siirtymään nopeasti korjaavasta suojaavaan tilaan. Portulakka, jolla on tehokas anti-age- ja tulehdusta ehkäisevä vaikutus, on olennainen Dr. Sturmin ihonhoitotuotteiden ainesosa. E-vitamiinin antioksidanttiset ominaisuudet puolestaan voivat auttaa vähentämään ihon UV-vaurioita.Yöllä käytettynä SUPER ANTI-AGING NIGHT CREAM vaikuttaa nukkuessasi. Aamulla iho on levänneen ja selvästi raikkaamman ja sileämmän näköinen. Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin CLEANSERin jälkeen.Saat parhaan lopputuloksen käyttämällä samanaikaisesti NIGHT SERUMia ja GOOD NIGHT -lisäravinnetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Valmistajan tuotenumero
  07-300-31
  Tuotenumero
  160206199
Nouto tavaratalosta
2–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
2–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
2–7 arkipäivää
6,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kosmetiikka- ja luontaistuotepakkaukset tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä. Avattua tuotetta ei voi palauttaa.
Lue tarkemmat palautusohjeet
Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Kosmetiikka
Kosteuttavat kauneusvinkit talveen
Talvella iho ja hiukset kaipaavat tavallista enemmän kosteutusta. Lue Stockmannin kosmetiikkaneuvojan vinkit ja löydä kosteuttavimmat kosmetiikkatuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.
Näytä lisää
Lue vinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Lue vinkit

Kauneuden palvelut

Tule meikattavaksi tai löydä täydelliset tuotteet ammattilaisen avulla.

 • Arki-, juhla- ja häämeikki
 • Kosmetiikkaneuvojan vinkit tuotevalintoihin & meikkausneuvonta
 • Kosmetiikkamerkkien palvelut
Tutustu ja varaa aika