Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Moderni muotoilu ja kiinnostava materiaali tekevät FireCubesta kotipihan katseenvangitsijan, jonka liekkien ääreen on mukava kerääntyä tunnelmoimaan kesäillan viiletessä. Tulipesää voidaan käyttää sekä viisto- että pystyasennossa. Viistoon asetettuna muoto suojaa liekkejä tuulelta, kun taas pystyasennossa tulipesää voi käyttää grillaamiseen erikseen myytävän ritilän kanssa.

  FireCube on valmistettu corten-teräksestä, joka on korkealaatuinen ja poikkeuksellisen säänkestävä materiaali. Siksi FireCube voi olla ulkona ympäri vuoden. Teräs käsitellään tavalla, joka saa aikaan pinnan luonnollisen hapettumisen. Näin syntyvä tiivis ruostekerros estää teräksen hapettumisen pintaa syvemmältä. Corten-teräksen pinta patinoituu ajan kuluessa etenkin korkeiden käyttölämpötilojen ja erilaisille sääolosuhteille altistumisen vaikutuksesta. Siksi ulkotakan väri ja pintakuviot saattavat muuttua merkittävästikin ajan kuluessa. Pinnan ruostekerros on erittäin kestävä eikä tahraa kuten ruoste tavallisesti. Pieniä tahroja ja valumia saattaa kuitenkin ilmetä. Pinnoite kestää 800 °C:n lämpötilan.

  FireCube-tulipesää ei tule käyttää ympäristössä, jossa on helposti syttyviä materiaaleja (esim. puinen terassi). Liekkeihin tarttuva voimakas tuuli saattaa levittää ympäristöön kipinöitä, jotka aiheuttavat tulipalovaaran. Ennen puhdistusta tai tuhkan poistamista varmista, että ulkotakka ja tuhka ovat jäähtyneet kunnolla. Tuhkan tulee antaa jäähtyä palamattomassa astiassa vähintään 1-2 vrk ennen jäteastiaan laittamista, jotta roskapussi ei syty tuleen. Jäähtyneen tuhkan voi hyödyntää myös lannoitteena puutarhassa.

  Materiaali: corten-teräs
  Mitat: 45 x 45 x 45 cm

  Hoito-ohjeet: Puhdista lämpimällä vedellä ja käytä tarvittaessa apuna pehmeää harjaa tai sientä. Pyyhi kuivaksi. Naarmuuntuminen saattaa aiheuttaa ruostumista pintakerroksen alta. Useimmissa tapauksissa naarmut voi korjata maalilla, joka kestää 800 °C:n lämpötilan. Kysy neuvoa paikallisesta rautakaupastasi.

  Tuotteen mitat:
  Paino: 18.5 kg
  Leveys: 452 mm
  Korkeus: 452 mm
  Syvyys: 452 mm

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1366737
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Samankaltaisia tuotteita

Online Exclusive
Eva Solo Outdoor FireCylinder ulkotakka
499,95 €
Online Exclusive
Eva Solo Outdoor FireBox ulkotakka
999,95 €
Online Exclusive
89,95 €
Online Exclusive
Eva Solo Outdoor FireGlobe-tulipesä
399,95 €

Lisää tuotemerkiltä Eva Solo Outdoor

Online Exclusive
54,95 €
Online Exclusive
34,95 €
Online Exclusive
39,95 €
Online Exclusive
Eva Solo Outdoor Sademittari Ø 13 cm
89,95 €
Online Exclusive
Eva Solo Outdoor Lintulauta, riippumalli
59,95 €
Online Exclusive
34,95 €
Online Exclusive
69,95 €
Online Exclusive
39,95 €
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika