Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Fuji 18mm on valovoimainen laajakulma Fujin järjestelmäkameroille. Kinovastaava polttoväli on noin 27mm joten objektiivi on hyvin monipuolinen polttovälin puolesta. Nyt F1.4 valovoima ja sääsuojaus tarjoaa myös uusia mahdollisuuksia kuvaamiseen hämärässä ja kun valo on parhaimmillaan.  Fuji X lähettiläs Jonas Raskilta löytyy sivuiltaan kattava artikkeli tästä objektiivista ja mukana on myös runsaasti esimerkkikuvia.

  Vaikka valovoima on hieno F1.4 on tämä objektiivi kooltaan hyvin kohtuullinen, kooltaan tämä uutuus on suunnilleen samaa luokkaa kuin 18-55mm zoom.  Automaattitarkennus on Fujin uusien objektiivien tapaan nopea ja melkein äänetön eli selkeä hyppäys eteenpäin.  Optiselta rakenteeltaan tämä on moderni eli monimutkainen, linssielementtejä on 15. Näistä neljä on erilaisia erikoislinssejä korjaamaan kuvista virheitä.  Aukon säätö onnistuu suoraan objektiivin säätörenkaasta ja tämän saa myös lukittua, jolloin aukon säätö hoidetaan kameran kautta. Mekaaniselta laadultaan objektiivi on vakuuttava ja rakenteeltaan optiikka on myös sääsuojattu.  Tekniset tiedot:  Yhteensopivuus: Fuji X -kamerat

  Polttoväli: 18mm (kinovastaava polttoväli 27mm)

  Valovoima: F1.4 (min. f/16)

  Lähin tarkennusetäissyys: 20cm (max. suurennus 0.15X)

  9 pyöristettyä himmenninlehteä

  Koko: 68.8 x 75.6mm

  Paino: 370g

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1409983
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika