Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Erittäin tukeva ja mekaanisesti huippulaadukass pöytäjalusta. Suunniteltu erityisesti peilittömille kameroille ja järjestelmäkameroille lyhyehköllä objektiivilla. Tämä hiilikuituinen minijalusta jaksaa kannatella 3kg kuormaa ja ilman kuulapäätä jalat kantavat jopa 25 kg.  Jalat avautuvat joko 50 asteen tai 75 asteen kulmaan, jolloin kuvauskorkeus ja vakaus muuttuvat hieman. Pull & Fix -lukituksen avulla jalkojen kulmaa saa säädettyä helposti vetämällä jalkaa pois päin keskiöstä ja kääntämällä haluttuun asentoon. Kumitassujen muotoilu estää jalustan luistamisen monilla pinnoilla jalkojen kulmasta riippumatta.  Jalustaan on mahdollista vaihtaa Gitzon Traveler sarjan GH1382TQD -kuulapää. Tällöin pöytäjalustaan saadaan pikalevyn mahdollistama nopea kameran irroittaminen sekä jalustapään 10 kg kantavuus. Lisäksi GH1382TQD-kuulapää mahdollistaa erillisen panoroinnin lukituksen ja vesivaa'an käytön tasapainotuksessa.  Tekniset tiedot:  Väri: musta

  Materiaali: hiilikuitu (jalat), alumiini (kuulapää)

  Kantavuus: 3 kg (pelkät jalat: 25kg)

  Maksimi korkeus: 17,5cm

  Minimi korkeus: 12,5cm

  Paino: 267g (pelkät jalat: 117g)

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  1408915
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut

Suosituimmat kategoriassa Kamerat

Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika