Kodin ja kosmetiikan suosikit nyt Woltilla kotiin! Lue lisää
Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
Auta kanssamme Ukrainan kriisin uhreja. Lue lisää ja lahjoita

product details

 • BASIC puolikorkea sänky koossa 70x160 cm Hoppekidsilta on pieni ja Käytännöllinen sänky Sen alle jäävä tila toimii lloistavasti säilytystilana tai leikkitilana. Sängyn korkeus 105 cm on hyvä sillä lapsi voi kiivetä sinne turvallisesti nukkumaan eikä korkeus kuitenkaan tunnu vaaralliselta.

  Sängyn alla on runsaasti säilytystilaa. Sängyn reunaan voi kiinnittää verhon jonka avulla alla oleva tila muuntuu lapsen omaksi tilaksi-kotoisaksi luolaksi. Tilan voi koristella tyynyillä, valoilla, julisteilla ja monilla muilla esineillä.

  Tämä sänky on Joutsenmerkki merkitty.
  Joutsenmerkki toimii takuunasi siitä että tuote on testattu kaikkien EU:n säädösten mukaisesti ja täyttää kaikki vaaditut stjaardit lasten huonekaluille. Samaan aikaan se takaa sen että tuotteen valmistuksen kaikissa vaiheissa on annettu suurin mahdollinen arvo luonnonsuojelulle ja ympäristöasioille. Näitä arvoja vaalitaan materiaaleja ostettaessa, tuotannon aikana, tuotteen käytön ja sen hävittämisen kannalta.

  tuotteen pinta on käsitelty vesipohjaisella, luontoystävällisellä lakalla joka ei sisällä haitallisia ainesosia tai turhia kemikaaleja.

  Sängyn pienempi koko tekee tuottesta lloistavasti pienempään huoneeseen sopivan tai ideaalin lapselle joka ei vielä ole valmis siirtymään isoon sänkyyn. Sänky tarjoaa paljon muokkausmahdollisuuksia jatkossa vaikka tuntuukin lapsesta sopivan kokoiselta ja turvalliselta.

  Materiaali: FSC® (FSC-C109484)-sertifioidusta FSC® (FSC-C109484)-sertifioitua mäntyä

  Mitat patja: 70x160 cm.
  Mitat sänky: L168xH105xD81 cm.
  Sängyn alle jäävä korkeus: 69 cm.
  Maksimi kuormitus: 100 kg.
  Turvamääräysten mukaan patjan sallittu maksimikorkeus: 9 cm.
  Lue koko tuotekuvaus Lue vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  876695
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut