Armani

Giorgio Armanin perustama Armani on italialainen muotitalo, jonka luomuksissa yhdistyy mieleenpainuva eleganssi ja äärimmäinen mukavuus. Armanin kosmetiikkatuotteissa muodista tuttu kauneus, yksinkertaisuus ja arvokkuus tulevat esiin korkealaatuisten raaka-aineiden ja tarkan suunnittelun ja viimeistelyn kautta.

Armanin kosmetiikkatuotteet ovat saaneet inspiraationsa luonnosta ja italialaisesta tyylistä, ja ne huokuvat minimalistisuutta sekä ajatonta kauneutta. Armanin kosmetiikkavalikoimaan kuuluvat hienostuneet tuoksut, upeat meikit sekä ylelliset ihonhoitotuotteet.

Armani on tyylikkäiden tuoksujen mestari

Armanin tuoksut ovat ajattomia ja aistillisia ollen samanaikaisesti hienostuneita ja yksinkertaisia, aivan kuten merkin muotikin. Esimerkiksi Giorgio Armani Sì -tuoksuperheen suositut hajuvedet heijastelevat upeasti Armanin eleganttia tyyliä.

Armanin tuoksuvalikoimaan kuuluvat sekä naisten hajuvedet että miesten tuoksut, ja monesta tuoksusta on oma versionsa molemmille. Tällaisia tuoksupareja ovat esimerkiksi Giorgio Armanin merellisen raikkaat klassikkotuoksut Acqua di Gioia ja Acqua di Gìo, viettelyksen voimaa ilmentävät Armani Code -tuoksut sekä rakkauden inspiroimat Emporio Armani -tuoksut Because it’s You ja Stronger with You.

Armanin tuoksuvalikoimaan kuuluu lisäksi ylellinen Armani Privé -sarja, jonka kiehtovat tuoksut ammentavat inspiraationsa eri puolilta maailmaa kuljettaen käyttäjänsä niin Arabian tummiin iltoihin kuin auringon paahtamille aavikoille.

Ylelliset Armani-meikit ja -ihonhoitotuotteet

Giorgio Armani Beauty -meikit, kuten korkealaatuiset meikkivoiteet, innovatiiviset pohjustustuotteet, glamouria katseeseen antavat silmämeikit ja runsaspigmenttiset huulimeikit korostavat kantajansa persoonallisuutta ja naisellisuutta. Esimerkiksi silkin hohteesta ja keveydestä inspiraationsa saanut Giorgio Armani Luminous Silk -meikkivoide on saavuttanut kulttisuosikin maineen kosmetiikkamaailmassa.

Vuonna 2016 Armani laajensi valikoimaansa ihonhoitotuotteisiin esittelemällä Giorgio Armani Prima -ihonhoitolinjan, joka nousi nopeasti kuluttajien suosioon. Armanin modernit ja innovatiiviset kasvojenhoitotuotteet antavat koko päivän kestävän pohjan meikille ja poistavat päivän päätteeksi meikin tehokkaasti ihoa hoitaen.