Creed
Creed on ainutlaatuisten luksustuoksujen mestari, jonka arvostettu, ihailtu ja rikas historia ulottuu vuoteen 1760. Omaleimaisten tuoksujensa ansiosta Creed on saanut paljon uskollisia seuraajia. Creed on omistautunut luomaan alkuperäisiä, käsityönä valmistettuja tuoksuja, jotka valmistetaan maailman parhaista raaka-aineista. Tutustu kiehtovaan tuoksuvalikoimaan ja huomaa, miksi brändin tuoksut ovat saavuttaneet kulttimaineen.
Lue lisää

Creed

House of Creed on ainutlaatuisten luksustuoksujen mestari, joka luo uniikkeja tuoksuja ensiluokkaisista aineksista. James Creed perusti yrityksen vuonna 1760, ja se on säilynyt suvussa jo seitsemän sukupolven ajan.

Creedin historia alkoi, kun kuningas Yrjö III:lle toimitettiin pari tuoksuvia nahkakäsineitä. Ne sai lahjaksi tuotemerkin perustaja James Henry Creed, joka aloitti uransa arvostettuna räätälinä Mayfairissa Lontoossa. Seuraavien 270 vuoden aikana Creed kehittyi yhdeksi maailman halutuimmista hajuvesimerkeistä.

Jokainen Creed-tuoksu sisältää hienoimpia, harvinaisimpia ja luonnollisia aineksia, jotka poimitaan käsin ympäri maailman. Creed vertaakin tuoksuluomuksiaan viininvalmistuksen taiteeseen, sillä joka kerta, kun ainesosia kerätään, voi huomata hienovaraisia muutoksia niiden tuoksuissa.

Creed-hajuvesien pitkäkestoiset tuoksunuotit vaihtelevat hedelmäisistä, puumaisista aromaattisista sekoituksista raikkaisiin kukkaistuoksuihin.

Aiemmin Creed-tuoksuja saivat käyttää ainoastaan kuninkaalliset, mutta vuodesta 1970 ne ovat olleet myynnissä myös tavallisille kuluttajille. Vuosisatojen mittaan Creedin perhe on valmistanut yli 200 eri tuoksua, joista osa on nyt saatavilla Stockmannilla!