Ilmainen perustoimitus, kun ostoksesi on vähintään 100 euroa!

product details

 • Langaton Saramonic Blink 500 B1 audiolink siirtää äänen lähettimestä 3,5mm mikkiportilla varustettuun vastaanottimeen, joka voi olla kiinni esimerkiksi kamerassa, läppärissä tai puhelimessa. Paketin mukana tulevat sekä TRS että TRRS kaapelit.

  Kevyt ja helppokäyttöinen Blink 500 on 2.4GHz langaton mikrofonijärjestelmä, jota on mahdollista tarpeen mukaan laajentaa esimerkiksi ylimääräisellä lähettimellä tai toisella vastaanottimella. Blink-järjestelmä sopii kameroille, älypuhelimille ja kannettaville äänityslaitteille, miksereille ja muille kevytrakenteisille audiojärjestelmille. Laite valitaan sen mukaan mikä liitin on käytettävissä esimerkiksi puhelimessa.  - Valitse Tämä tuote, jos käytössäsi on 3,5mm mikkiplugilla varustettu kamera, puhelin tai läppäri.

  - Valitse Saramonic Blink 500 B3, jos käytössäsi on Lightning-liitännällä varustetussa Applen iPhone tai iPad laitteessa.

  - Valitse Saramonic Blink 500 B5, jos käytössäsi on USB-C liitännällä varustettu laite (puhelin, tabletti, läppäri USB-C liitännällä)  Kaksoiskanavalähetin

  Sisäänrakennettu litiumakku

  Toimintaetäisyys 30m (peitteinen maasto)

  Lähettimessä volyyminsäätö

  Lähettimen äänentulo: sisäänrakennettu mikrofoni tai erillinen solmukemikrofoni (sisältyy pakettiin)

  Yhteensopiva 3,5mm mikrofoniliitännällä varustettujen laitteiden kanssa

  Mukana TRS-kaapeli 3,5mm liitännällä varustetuille kameroille, sanelemille, miksereille

  Mukana TRRS-kaapeli 3,5mm liitännällä varustetuille älylaitteille (puhelimet, tabletit)  Lähettimen toimintaetäisyys peitteisessäkin maastossa on jopa 30 metriä. Lähettimeen sisäänrakennetty litium-akku varmistaa, että kuvausaika ei lopu mikrofonijärjestelmän virran loppumiseen. Blink 500 RX DU vastaanotin on sen verran kevyt, että se voidaan pitää kiinni älypuhelimen ollessa kiinni gimbaalissa, vaikuttamatta gimbalin toimintaan.  Sisäänrakennetulla mikrofonilla varustettu kevyt Blink 500 TX mikrofonilähetin on riittävän pieni kiinnitettäväksi paidankaulukseen, mutta toimii myös pöytämikrofonina, kädessä pidettynä jne. Lähettimen sisäänrakennettua mikrofonia parempaa ääntä saat käyttämällä mukana tulevaa nappimikrofonia.  Tekniset tiedot:

  Taajuus : 2.4GHz

  Signaali-kohinasuhde: ?70dB

  Reference audio input: -30~42dBv (MIC input, 0dB attenuation)

  Taajuusvaste: 20Hz~16kHz

  Vääristymä: ?0.1%

  Viive: ?6ms

  Akku: Ladattava, toiminta-aika n. 5h, latausaika n. 1,5h

  Liitin: 3,5mm plugi (mukana TRS ja TRRS kaapelit)

  Lähettimen paino: n. 34g

  Vastaanottimen paino: n. 10g
  Katso lisää Katso vähemmän
  Tarkemmat tiedot
  Tuotenumero
  886083
 • Toimitus postiin tai noutopisteeseen
  1–5 arkipäivää
  0,00 € – 4,90 €
  Kotiinkuljetus
  1–5 arkipäivää
  Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.

Arvostelut

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut