Perustoimitus 0 € yli 80 euron ostoksista!
 • Tamron 17-28mm uutuusobjektiivi jatkaa huippusuositun Tamron 28-75mm jalanjäljillä. Suunnittelun lähtökohdat ovat valovoimaisuus, fiksu koko ja paino sekä tietenkin kuvanlaatu. Molemmat Tamronit ovat suunniteltu nimenomaan Sonyn täyden kennon peilittömille järjestelmäkameroille, eli kyseessä ei ole peilikameran objektiivi kiinniliimatulla adapterilla. Objektiivit muodostavatkin fiksun parivaljakon valokuvaamiseen ja videoprojekteihin. Suodinkierre on sama 67mm eli voit vaihtaa suotimia ja linssinsuojuksia suoraan päittäin objektiivien välillä. Molemmat ovat kevyitä (17-28mm on vain 420g painava) ja 3-akselisen vakaajan kanssa voit vaihtaa objektiivia suoraan jopa ilman uutta tasapainotusta.  Optinen rakenne koostuu 13 linssielementistä 11 ryhmässä. Käytössä on useita erikoislinssejä kuten kolme asfaarista, kaksi LD ja yksi XLD vääristymiä korjaavaa elementtiä. Erikoislinssien avulla värisiirtymät ja vääristymät pysyvät hyvin kurissa. Objektiivi sopii hienosti vaativaan maisemakuvaukseen ja sopii myös rakennusten sekä arkkitehtuurin kuvaamiseen.  Objektiivi käyttää samaa RXD-tarkennusmoottoria kuin Tamron 28-70mm. Tamronin objektiivit ovat yhteensopiva myös Sonyn Eye-AF tarkennuksen kanssa! Tarkennuksen korjaaminen käsin on mahdollista myös automaattitarkennusta käytettäessä, objektiivi tukee Sony Direct Manual Focus -ominaisuutta. Lähin tarkennusetäisyys on laajakulma-asennossa 19cm.  Kattava yhteensopivuus ja hieno kuvanlaatu tekevät objektiivista vaihtoehdon Sonyn omille G Master sarjan huippuobjektiiveille, jos tavoitteena on mahdollisimman kevyt (ja samalla edullisempi) kuvauskalusto.  Tamron 17-28mm tarkennus ja zoomaus hoituu sisäisesti, eli objektiivin koko ei muutu käytön ansiosta. Tällöin myös sää- ja pölysuojaus toimii tehokkaammin. Objektiivin ulommaiset pinnat on päällystetty likaantumista hylkivällä fluoriinilla.  Tekniset tiedot:  Polttoväli: 17-28mm

  Suurin aukkoarvo: f/2.8 (min. f/22)

  Kiinnitys: Sony FE / E

  Optinen rakenne: 13 elementtiä / 11 ryhmää, 9 pyöristettyä himmenninlehteä

  Pienin aukkoarvo: 22

  Lähin tarkennus: 19cm (0,19x)

  Suodinkoko: 67mm

  Koko: 73mm x 99mm

  Paino: 420g

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  631406
Toimitus postiin tai noutopisteeseen
1–5 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–5 arkipäivää
Näet lopullisen toimituskulun tilauksesi Toimitustapa-kohdassa.
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palauttaminen on maksutonta eikä sinun tarvitse ilmoittaa palautuksesta etukäteen.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Koti
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Näytä lisää
Katso sisustusvinkit
Inspiroidu
Näytä vähemmän
Katso sisustusvinkit

Kodin palvelut

Sisusta kotisi kauniiksi ja suunnittele tilat toimiviksi asiantuntijan avulla.

 • Räätälöity sisustussuunnitelma
 • Tuote-ehdotukset kattavasta valikoimastamme
 • Maksuton sisustushankintojen yhteydessä
Tutustu ja varaa aika