NYT ILMAINEN PERUSTOIMITUS!
Vielä ehdit tilata joululahjat! Tee tilauksesi viimeistään tiistaina 19.12.
Dior
 • Dior Prestige Le Nectar Premier on ensimmäinen seerumi, joka tiivistää ensimmäisten Rose de Granville -nuppujen elinvoiman vaikuttaen ikääntymistä aiheuttavaan tekijään sen alkulähteessä ja korjaten näkyviä ikääntymisen merkkejä.
  Ensimmäistä kertaa* Diorin tieteellinen tutkimus on tunnistanut "ikäsignaalin" taustalla olevan aiheuttajan, ikääntymisen todellisen reitin ihon ytimessä. Tämä signaali vahvistaa ikääntymistä aiheuttavaa tekijää ihon kolmessa ulottuvuudessa – täyteläisyys, rakenne ja hehku. Taistellakseen ikääntymistä vastaan sen alkulähteessä Dior lähti vaistomaisesti tutkimaan Rose de Granville -ruusun elinvoimaisuutta: sen "ensimmäisiä ruusuja", ensimmäisiä ruusunnuppuja, jotka pursuavat elämää. Dior aloitti taistelun aikaa vastaan vangitakseen tämän harvinaisen voiman ja korjatakseen kallisarvoiset nuput niiden elinvoimaisimmalla hetkellä.
  "Ensimmäisten ruusujen" ja peptidin yhdistelmä loi täydellisen synergian Rosapeptide Premierille. Dior Prestige Le Nectar Premier -seerumin koostumukseen on lisätty runsaasti 99 molekyyliä sisältävää tehokkaasti elinvoimaa antavaa peptidiä, joka auttaa vaikuttamaan ikääntymissignaalin laukaisijaan ja korjaamaan ikääntymisen merkkejä näkyvästi kolmessa ulottuvuudessa: täyteläisyys, rakenne ja hehku.
  Kasvojen ääriviivat näyttävät selkeämmiltä, kasvonpiirteet täyteläisemmiltä ja kiinteämmiltä. Iho tuntuu sileämmältä, rypyt näyttävät sileämmiltä ja ihon rakenne tasaisemmalta. Ihosta tulee tasaisempi, ja se saa takaisin nuorekkaan hehkunsa.*Diorilla.

  Lue koko tuotekuvaus Näytä vähemmän
  Tuotenumero
  164117125
  Valmistusmaa
  Ranska
  Väri
  NOCOL
  Koko
  30 ML
  Valmistajan tuotenumero
  C099700377
  Avainsanat
  Dior, seerumi, ihonhoito, kasvojenhoito
Nouto tavaratalosta
1–7 arkipäivää
0,00 €
Toimitus automaattiin tai noutopisteeseen
1–7 arkipäivää
0,00 € – 4,90 €
Kotiinkuljetus
1–7 arkipäivää
7,90 €–50,00 € kuljetusyhtiöstä ja tuotteen koosta riippuen
Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Voit palauttaa tilaamasi tuotteen 30 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Kosmetiikka- ja luontaistuotepakkaukset tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä. Avattua tuotetta ei voi palauttaa.
Lue tarkemmat palautusohjeet

NÄIN KERÄÄMME TUOTEARVOSTELUJA

Positiivinen, negatiivinen tai neutraali: kaikki arvostelut ovat tervetulleita. Ennen julkaisua tarkistamme, että arvostelu täyttää tarkistusehtomme ja että se on aito. Tarkista ehdot täältä.

Katso kaikki arvostelut Piilota arvostelut
Kosmetiikka
Upeat kosmetiikkajoulukalenterit
Lähtölaskenta jouluun voi alkaa, sillä vuoden 2023 ensimmäiset kosmetiikkajoulukalenterit ovat jo täällä! Myyntiin saapuu pian myös Stockmannin oma kauneusjoulukalenteri, jonka saat vain meiltä.
Näytä lisää
Lue lisää ja tutustu valikoimaan
Inspiroidu

Kauneuden palvelut

Tule meikattavaksi tai löydä täydelliset tuotteet ammattilaisen avulla.

 • Arki-, juhla- ja häämeikki
 • Kosmetiikkaneuvojan vinkit tuotevalintoihin & meikkausneuvonta
 • Kosmetiikkamerkkien palvelut
Tutustu ja varaa aika