Lexington
Lexington tarjoaa klassisen New England -tyylin inspiroimia sisustustuotteita, jotka valmistetaan amerikkalaista käsityöperinnettä kunnioittaen ja korkeaa laatua vaalien. Tervetuloa Lexingtonin maailmaan!
Lue lisää

Lexington

Ylellisiä kodintekstiileitä sekä ajatonta miesten ja naisten muotia tarjoava Lexington yhdistää mallistoissaan luontevasti klassisen Uuden-Englannin tyylin ja skandinaavisuuden.

Lexingtonin tyylin inspiraatio on New England Style: Yhdysvaltojen itärannikon valkoiseksi maalatut puutalot, Atlantin rantojen majakat, tai kuvankauniit pikkukaupungit – kuten Lexington Massachusettsissa. Kaikki Lexingtonin tuotteet noudattavat samaa hienoa itärannikon traditiota, joka kaunistaa ja rauhoittaa myös suomalaisen kodin.

Lexingtonin korkealaatuiset vaatteet ja kodin tuotteet tuovat klassista, mutta silti ajankohtaista ilmettä niin kotiin kuin pukeutumiseen – kaikkina vuodenaikoina. Jokainen Lexington-tuote on yhdistelmä ensiluokkaista laatua, harkittua designia ja parhaita materiaaleja.

Kiireetöntä tunnelmaa kotiin

Lexingtonin sisustusvalikoima keskittyy pemium-laatuisiin kodintekstiileihin, joiden harmoniset värit ja hillityt kuosit sointuvat kauniisti toisiinsa ja huokuvat lämmintä ja huolettoman ylellistä tunnelmaa. Aina saatavilla olevan klassikkomalliston lisäksi Lexingtonin valikoimaan kuuluvat kevään, kesän, syksyn sekä joulun juhla-ajan tuotemallistot, joiden ansiosta sisustus on helppo päivittää kevyesti vuodenajan vaihtuessa.

Lexingtonin laajasta valikoimasta löytyvät esimerkiksi pehmeät huovat ja päiväpeitot, kauniit sisustustyynyt, laadukkaat liinavaatteet, muhkeat pyyhkeet ja käytännölliset keittiö- ja kattaustekstiilit, kuten pöytäliinat, keittiöpyyhkeet ja patakintaat. Tyylin täydentävät selkeälinjaiset astiat, jotka sopivat vaikkapa aamiaiskattaukseen. Kiireettömät hetket kotisohvalla ja viikonlopun aamiaispöydässä kruunaavat Lexingtonin klassiset pyjamat sekä ylellisen pehmeät kylpytakit ja tossut.