Nike
Nike
Yhdysvaltalainen Nike tarjoaa inspiroivia ja innovatiivisia urheiluvaatteita ja urheilukenkiä, jotka tukevat jokaista urheilijaa – niin aloittelijaa kuin ammattilaista – saavuttamaan täyden potentiaalinsa sekä kentällä että sen laidalla.
Nike uskoo, että urheilun avulla voidaan tuoda esiin parhaat puolet ihmisistä, kaataa raja-aitoja ja rakentaa yhteisöjä.
Lue lisää

Päivitä koko asu kerralla

Tehoa & tyyliä treeniin
Katso kaikki
37,90 €
1 väri saatavilla
99,99 €

Nike

Yhdysvaltalainen Nike tarjoaa inspiroivia ja innovatiivisia urheiluvaatteita ja urheilukenkiä, jotka tukevat jokaista urheilijaa – niin aloittelijaa kuin ammattilaista – saavuttamaan täyden potentiaalinsa sekä kentällä että sen laidalla. Nike uskoo, että urheilun avulla voidaan tuoda esiin parhaat puolet ihmisistä, kaataa raja-aitoja ja rakentaa yhteisöjä.

Niken laajasta valikoimasta löytyvät rennon tyylikkäät vaatteet ja kengät niin sporttiseen vapaa-ajan pukeutumiseen kuin moniin eri lajeihin, kuten juoksuun, pyöräilyyn, kori- ja jalkapalloon, tennikseen, golfiin, tanssiin, joogaan ja salitreeniin. Valikoima kattaa sekä miehet, naiset että kouluikäiset lapset ja nuoret.

Niken miesten vaatevalikoiman suosikkeihin kuuluvat esimerkiksi salille tai lenkkipolulle sopivat urheiluhousut ja treenitrikoot sekä treenipaidat, joiden tekniset materiaalit tukevat suoritusta. Lämmittelyyn tai vaikka kotisohvalle sopivat Niken rennot collegehousut sekä hupparit ja collegepaidat.

Niken naisten valikoimasta löytyvät muun muassa napakkaa tukea tarjoavat urheiluliivit, tyylikkäät treenipaidat ja topit sekä suositut treenitrikoot, jotka sopivat sekä urheiluun että trendikkääseen athleisure-tyyliin.

Nike-kenkiä rakastavat urheilijat, keräilijät ja muotivaikuttajat

Nike sai alkunsa juoksemista rakastaneen Phil Knightin perustamasta juoksutossuyrityksestä 1960-luvulla, ja vuosikymmenien myötä valikoima kasvoi kattamaan juoksukenkien lisäksi monet muut urheilukengät sekä vapaa-ajan jalkineet.

Edelleen Nike tarjoaa laajan valikoiman juoksukenkiä, joista löytyy sopiva pari niin niin kevyeen hölkkään kuin kovatehoiselle lenkille. Suosittuja Nike-juoksukenkiä ovat esimerkiksi joustavat ja kevyet Nike Revolution 5 -kengät sekä iskuja tehokkaasti vaimentavat Air Zoom Pegasus -kengät.

Vuosien myötä monista Niken tennareista ja lenkkareista on tullut urbaanin katumuodin kestosuosikkeja ja todellisia kenkämaailman klassikoita, joita keräillään intohimoisesti ja nähdään säännöllisesti lukemattomien maailmantähtien ja muotivaikuttajien jaloissa.

Esimerkiksi Niken mallistosta edelleen löytyvät Cortez- ja Blazer-tennarit lanseerattiin jo 1970-luvulla. 1980-luvulla puolestaan debytoivat muun muassa koripalloilija Michael Jordanin mukaan nimetyt Air Jordan -kengät, näkyvästä Air-Sole-pehmusteesta tunnistettavat Nike Air-Max -kengät sekä Air Force 1 -tennarit, jotka valloittivat nopeasti koripallokenttien lisäksi myös hip hop -kulttuurin.