KIKO Milano
KIKO Milano on vuonna 1997 perustettu italialainen kosmetiikkamerkki, joka on mullistanut kauneusmaailman tuomalla kansainväliset kauneustrendit jokaisen ulottuville. Italialaisista juuristaan kumpuavaa luovuutta ja laatua vaalien KIKO Milano on valloittanut vaativimmatkin kosmetiikkafanit ja alan ammattilaiset. Lähes loputtomasta valikoimasta houkuttelevia värejä ja erilaisia tekstuureita löytyy varmasti oikea meikki- tai ihonhoitotuote jokaiseen tarpeeseen.
Lue lisää

KIKO Milano

Italialainen kosmetiikkamerkki KIKO Milano tunnetaan laadukkaista ja kohtuuhintaisista kauneustuotteistaan sekä erittäin laajasta valikoimastaan, joka vakuuttaa taatusti vaativimmankin kosmetiikkafanin.

KIKO Milano perustettiin vuonna 1997 Milanossa, ja siitä on sittemmin kasvanut kansainvälisesti hyvin suosittu kosmetiikkabrändi, jota miljoonat naiset, lukuisat julkkikset, vaikuttajat ja meikkitaiteilijat rakastavat ympäri maailman. KIKO Milanon suosion takana on erittäin hyvä hinta-laatusuhde sekä huippulaaja ja monipuolinen kosmetiikkavalikoima, joka sisältää lähes loputtomasti kiinnostavia tuotteita, houkuttelevia tekstuureita ja valloittavia värejä.

KIKO Milano tarjoaa laajan valikoiman meikkejä ja ihonhoitotuotteita

KIKO Milano tarjoaa laajan valikoiman meikkejä, ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkatarvikkeita. Erityisen hyvin brändi tunnetaan laajasta värikosmetiikan valikoimastaan, joka sisältää satoja värivaihtoehtoja ja tarjoaa runsaasti inspiraatiota erilaisiin meikkilookeihin ja tyyleihin. Laajalla valikoimallaan KIKO Milano haluaa tuoda kansainväliset kauneustrendit kaikkien ulottuville ja kannustaa jokaista ilmaisemaan itseään luovasti ja rohkeasti meikin avulla.

KIKO Milanon meikkivalikoimaan kuuluvat niin kasvo-, silmä- ja huulimeikit kuin meikkaustarvikkeetkin, kuten meikkisiveltimet ja -sienet. Lähes loputon valikoima meikkivoiteita ja korostustuotteita, luomivärejä, ripsivärejä, rajausvärejä, kulmavärejä, huulipunia ja kynsilakkoja lukuisine värivaihtoehtoineen takaa, että jokaiselle löytyy varmasti oikea tuote ja sävy.

Meikkien lisäksi KIKO Milanon valikoimaan kuuluvat kasvojenhoitotuotteet, kuten puhdistustuotteet, kasvovoiteet, seerumit ja silmänympärysvoiteet. Huolellisen kehitystyön ansiosta KIKO Milanon ihonhoitotuotteet sopivat jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille ja sisältävät parhaita mahdollisia tehoaineita.

KIKO Milanon tuotteet valmistetaan 99-prosenttisesti Euroopassa, ja 75 prosenttia brändin tuotteista syntyy sen kotimaassa Italiassa.

Aktiivinen kauneustrendien seuraaminen, jatkuva panostus innovaatioon ja tuotekehitykseen sekä yhteistyö kansainvälisten muoti- ja kauneusalan ammattilaisten kanssa takaavat, että KIKO Milano pysyy ajan hermoilla ja voi tarjota asiakkailleen aina ajankohtaisen valikoiman, jota täydennetään säännöllisesti inspiroivilla uutuuksilla.