Suosituimmat uutuudet

Ale
alk. 11,00 € 59,90 €
210,00 €
Moss Copenhagen MschPave-mekko
99,95 €
alk. 149,99 €
MyStockmann-hinta 149,90 € Norm. 189,95 €
Uutta
MyStockmann-hinta 59,90 € Norm. 79,90 €
Kesäkuun Mystockmann-edut
–20 %
Tutustu etuihin
Kesän ihanimmat pellavavaatteet
Kauniisti laskeutuva pellavamekko, ajattomat pellavahousut ja vilpoisa pellavatunika ovat kesän monikäyttöisimpiä luottovaatteita, joiden ilmettä on helppo päivittää asusteiden avulla huolettomasta hienostuneeksi. Poimi tästä pellavaiset pukeutumisideat kesään.
Lue lisää
Artikkeli
Muodin kesähitit Stockmannin asiantuntijoiden kanssa
Miten pukeutua tyylikkäästi helteellä? Miltä näyttää tämän kesän rantamuoti? Mitkä ovat kesäkauden kuumimmat trendit? Kesämuodille omistetussa Live Shopping -lähetyksessä Stockmannin muodin asiantuntijat Julia Koskilahti ja Miia Salomonsson tekevät katsauksen kesän hittituotteisiin.
Katso Live Shopping -tallenne
Live shopping
Jäsenyys aina mukanasi
Kuten odottaa sopii, jäsenenä sinua hemmotellaan hieman enemmän. Käytössäsi on MyStockmann-sovellus, joka tarjoaa entistä monipuolisemman MyStockmann-kokemuksen täynnä inspiraatiota, yllättäviä lisäetuja sekä mielenkiintoisia palvelu- ja tapahtumakutsuja. Sovelluksestasi löydät myös tasosi ja sen tarjoamat kaikki edut, sähköisen jäsenkorttisi sekä mahdollisuuden shoppailla Stockmann-verkkokaupassa suoraan kirjautuneena tilillesi. MyStockmann-sovellus on käytössäsi vain jäsenenä. Jos olet käyttänyt MyStockmann-sovellusta aiemmin etkä nyt näe etujasi tai omaa MyStockmann-tasoasi, lataa uusi versio sovelluskaupasta. Ladattuasi sovelluksen kirjaudu sisään nähdäksesi omat asiakastietosi.
Kuukauden MyStockmann-edut