8.–19.2.BEAUTY
SECRETS

Kauneuden salaisuudet -kampanjan ajan saat 20 %:n edun kosmetiikan normaalihintaisesta kertaostoksesta. Etu on voimassa MyStockmann-jäsenille ja jäseneksi liittyville 19.2. asti. Katso edun rajoitukset.

Verkkokaupan supersuosikit

Casa Stockmann Snapsilasi 42 ml
0,90 €
Ale
alk. 7,00 € 19,90 €
Ale
13,00 € 34,90 €
Ale
9,00 € 23,00 €
Ale
alk. 51,00 € 129,90 €
Ale
NOOM loungewear Vivian-velourhousut
11,00 € 29,90 €
Ale
7,00 € 17,90 €
Helmikuun Mystockmann-edut
–20 %
Tutustu etuihin
Muodin huipulle
Rakastettu realityklassikko Muodin huipulle nostaa uuden kotimaisen suunnittelijatähden muotimaailman huipulle. Stockmann on pääyhteistyökumppanina ohjelmassa, jossa kymmenen lahjakasta muotisuunnittelijaa pääsevät kokeilemaan taitojaan.
Lue lisää
Ajankohtaista
Skandinaavisen sisustuksen kulmakivet
Skandinaavinen sisustus on nyt kutsuva ja kodikas. Pehmeät muodot, lempeät luonnonsävyt ja -materiaalit sekä harkiten valitut designaarteet herättävät selkeälinjaisen ja ajattoman sisustuksen eloon. Poimi artikkelistamme ajankohtaiset ideat ja aarteet omaan kotiisi.
Katso sisustusvinkit
Artikkeli
Jäsenyys aina mukanasi
Kuten odottaa sopii, jäsenenä sinua hemmotellaan hieman enemmän. Käytössäsi on MyStockmann-sovellus, joka tarjoaa entistä monipuolisemman MyStockmann-kokemuksen täynnä inspiraatiota, yllättäviä lisäetuja sekä mielenkiintoisia palvelu- ja tapahtumakutsuja. Sovelluksestasi löydät myös tasosi ja sen tarjoamat kaikki edut, sähköisen jäsenkorttisi sekä mahdollisuuden shoppailla Stockmann-verkkokaupassa suoraan kirjautuneena tilillesi. MyStockmann-sovellus on käytössäsi vain jäsenenä. Jos olet käyttänyt MyStockmann-sovellusta aiemmin etkä nyt näe etujasi tai omaa MyStockmann-tasoasi, lataa uusi versio sovelluskaupasta. Ladattuasi sovelluksen kirjaudu sisään nähdäksesi omat asiakastietosi.
Kuukauden MyStockmann-edut