.

Pehmeän naisellinen, mutta rento NOOM loungewear on Stockmannin oma yö- ja oloasumallisto naisille, jotka arvostavat mukavuutta, pehmeitä materiaaleja ja hyvää laatua. Mallisto koostuu ajattomista, helposti yhdisteltävistä ylä- ja alaosista, yöpaidoista ja aamutakeista, jotka uusiutuvat sesongeittain vaihtuvilla väreillä ja kuoseilla. Yksiväriset tuotteet yhdistyvät leikitteleviin kukkakuoseihin, ajattomiin paisley-kuvioihin sekä klassisiin ruutuihin. Pitsit ja pienet tarkkaan harkitut yksityiskohdat tuovat mallistoon naisellisuutta ja ripauksen ylellisyyttäkin.

NOOM loungewear malliston materiaalivalinnoissa on keskitytty pehmeään viskoosiin ja erilaisiin puuvillasekoitteisiin, jotka ovat sekä pehmeitä oloasuina että mukavia nukkuessa. Kevätmallistoissa materiaalit ovat ohuempia ja kevyempiä, kun taas syksyn mallistoissa käytetään lämpimämpiä materiaaleja, kuten flanellia ja ylellisen pehmeää velouria. Vastuulliset tuotanto-olot, tuotteiden kestävyys ja käyttömukavuus ovat tärkeitä asioita tuotteiden suunnittelussa ja koko toimitusketjussa.

NOOM loungewear kuuluu Stockmannin muodin omiin merkkeihin. Omien merkkien tuotteet suunnitellaan Stockmann Design Studiossa. Vuonna 2017 Stockmannin omille merkeille myönnetty Design from Finland –tavaramerkki kertoo laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä suomalaisesta muotoilusta. Stockmannin omien merkkien kestävän kehityksen tuotteet tunnistaa puolestaan vihreästä Sustainable Design –riippulapusta.