Naisellinen, huumorintajuinen vai jopa vaarallisen lumoava? Urban Decay -tuotteilla luot juuri omanlaisesi tyylin. Monipuolinen ja runsas meikkivalikoima kattaa kirjavan sarjan moneen tyyliin sopivia meikki- ja ihonhoitotuotteita.

Jo yli 20 vuotta trendien aallonharjalla ratsastanut brändi nauttii edelleen suuresta suosiostaan. 90-luvun puolivälissä perustetun yrityksen visiona on alusta asti ollut luoda erottuvaa kauneutta, ja sama teema kantaa yhä. Brändin perustaja Wende Zomnir korostaa, että meikkaamisessa kyse ei ole virheiden korjaamisesta, vaan keinosta ilmaista itseään ja omaa persoonaa. Brändi on syntynyt intohimosta kasvojen ehostusta ja väreillä leikittelyä kohtaan, ja samaa intohimoa, trendikkyyttä ja asennetta löytyy myös valikoimiin päätyvistä tuotteista.

Urban Decayn laadukkaasta ja inspiroivasta valikoimasta löydät moneen ihonväriin mukautuvat meikinpohjustusvoiteet, kestävyydestään palkitut eyelinerit ja ripsivärit sekä kaiken sävyiset huulipunat ja -kiillot. Erityisesti brändi tunnetaan tasokkaista luomiväreistään, kuten Naked Palettes -luomiväripaletista, jotka sisältävät yhdessä kaikki värit mitä räväkämmistä kokeiluista maanläheisiin ja herkkiin sävyihin. Käyttäjän tehtäväksi jää valita, mikä omaa itseään eniten kuvastaa.

Laaja valikoima Urban Decay -tuotteita saatavilla verkkokaupastamme – tilaa suosikkimeikit helposti netistä!