.

Maailmaa mullistanut, kulttimaineessa oleva Urban Decay -meikkisarja, on ensimmäisistä päivistä saakka liputtanut erilaisuuden puolesta. Urban Decay lanseerattiin Kaliforniassa 1996, ja jo alkuperäinen sanomamme kertoi brändin olevan ”Naisille ja miehille, jotka haluavat ravistella kauneuden määritelmää ja laittaa siihen oman merkkinsä”. Tämä aloitti brändin mission haastaa kauneuden määritelmää ja muistuttaa ihmisille, että meikit ovat tarkoitettu jokaiselle, ja meikkaamisen pitäisi olla ennen kaikkea hauskaa, ennalta määrittelemätöntä ja yllättävää!

Urban Decay jatkaa samaa matkaa taistellen yhä perinteistä samanlaisuutta ihannoivaa kauneusihannetta vastaan ”Pretty Different” -manifestolla, joka korostaa aitoa, anteeksipyytelemätöntä yksilöllisyyttä.

”Pretty Different” -manifeston lanseerauksen yhteydessä Urban Decay esittelee brändin viisi uutta puolestapuhujaa. He ovat edelläkävijöitä, jotka kieltäytyvät ihannoimasta perinteistä kauneuskäsitettä ja raivaavat polkua yksilöllisyydelle ja erilaisuudelle. Nämä kansainvälisesti supertunnetut, erilaisuutta ja rohkeaa itseilmaisua korostavat edustajamme ovat Ezra Miller, Lizzo, Joey King, Karol G ja CL. He tulevat tähdittämään Urban Decayn lanseerauksia seuraavan vuoden ajan ja edustamaan manifestoamme ”Pretty Different”. Erilaisuus ei välttämättä tarkoita sitä, että olisit jotenkin outo tai vastustaisit vallitsevaa kauneusihannetta. Meille erilaisuus tarkoittaa sitä, että uskallat olla rohkeasti oma itsesi.

Urban Decayn laadukkaasta ja inspiroivasta valikoimasta löydät moneen ihonväriin mukautuvat meikkivoiteet, kestävyydestään palkitut eyelinerit ja ripsivärit sekä kaiken sävyiset huulipunat ja -kiillot. Erityisesti brändi tunnetaan tasokkaista luomiväreistään, kuten Naked Palette -luomiväripaletista, jotka sisältävät yhdessä kaikki värit mitä räväkämmistä kokeiluista maanläheisiin ja herkkiin sävyihin. Käyttäjän tehtäväksi jää valita, mikä omaa itseään eniten kuvastaa.Kuinka saat meikkisi kestämään aamusta iltaan? Urban Decay on erikoistunut meikinkiinnitystuotteisiin. Olethan jo kokeillut kulttimaineeseen noussutta All Nighter Setting Spray -meikinkiinnityssuihketta ja Eyeshadow Primer Potion -luomivärinpohjustusvoidetta? Nämä huolehtivat meikkisi pysyvyydestä koko päivän ajan.