.

Kesä tuo tullessaan ihanat mekot ja tunikat niin arkeen kuin juhlaan. Tämän kesän trendikkäimpiä ostoksia ovat kevyet kukkamekot, liehuvat helmat ja pirteät kuosit. Myös kesäiltoihin sopivat pitkähihaiset mekot, pellavamekot, maksimekot ja kauniit leningit ovat varma valinta onnistuneeseen asuun. Klassinen kotelomekko tai siistit paitamekot eivät koskaan petä, jos etsinnässä ovat arkimekot toimistoon ja työpaikalle. Tyylikäs pikkumusta, cocktailmekot ja paljettimekot sopivat myös kesäisiin illanviettoihin.

Kesän kynnyksellä on myös aika suunnitella tulevia juhlia, ja ennen kaikkea päivittää juhla-asu kuosiin. Valikoimastamme löydät naisten mekot rippijuhliin ja häihin, juhlavat ylioppilasmekot ja laajan kattauksen mekkoja kesän valmistujaisjuhliin. Ja vaikka juhlia ei olisikaan vielä tiedossa, aina on syytä hankkia kaunis juhlamekko yllätysten varalle!

Stockmannin verkkokaupasta löydät jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen sopivat naisten mekot helposti yhteen koottuna. Olipa etsinnässä sitten kesämekko, juhlamekko tai arkimekko toimistoon, valikoimastamme löydät varmasti mieleisesi. Valitse omat suosikkisi ja tilaa arki- ja juhlamekot helposti netistä.